Am la indemana cel putin sase numere de telefon si un fax unde pot gasi persoana respectiva : un Romtelecom, un RDS, un Connex (pardon, Vodafone), un Orange, un Zapp si un Cosmote.
Nu ma pot abtine sa nu-mi inchipui masa intesata de telefoane care zornaie la comun sau aleatoriu, fiecare in limba lui, atentionand ca cineva suuuna cu disperare. Sau da beep sau transmite un mesaj.Cam cat la suta din capacitatea creierului isi consuma pentru a putea sa descifreze rapid care si de ce bazaie sau clipoceste?!
Revenind la subiect….am minim trei adrese de e-mail ale persoanei notate ( cea de la office, yahoo-ul si gmail-ul) sa nu mai vorbesc de prezenta ID-ului pe lista mea. Locuim in acelasi oras, pe aceeasi strada, la doar o alee distanta. Ironia sortii face ca birourile noastre sa fie foarte apropiate….Si ne stim de-o viata. Avem o sumedenie de cunostinte comune care sunt la curent cu fiecare amanunt al vietii noastre (unele dintre ele ne scapa si noua!).
Ce mai ! Toate sansele sa COMUNICAM la maxim, mereu, oriunde , oricand si sa ne vedem des.
Gresit!
Prima data cand ne-am revazut, dupa multi ani, a fost intr-un oras in care habar n-aveam ca a ajuns si celalalt, pe o strada (destul de circulata ce-i drept !) pe care te-ai fi asteptat sa vezi o multime de fete necunoscute si in nici un caz o figura atat de familiara. Atunci am facut schimb de date de contact ( de toate! ) si ne-am promis ca reluam legatura.
Si asa am si facut. Stangaci si absolut coventional…o zi de nastere, o sarbatoare…ca oamenii cu joburi solicitante.
Si ACUM ma chinui de ceva timp sa contactez aceasta persoana pe toate caile posibile. Si daca nu cumva zace in Amazon sau izolata in varful vreunui copac, unde nu are semnal, fax si comunica aia prin rotocoale de fum,  sa fiu a naibii de inteleg cum de nu reusesc sa dau de ea ca sa-i pot da o veste buna!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation