Cum cei de la Radio 21 sunt Gaga si au avut „ bunavointa” si initiativa de a-mi pastra un loc intr-unul din autocarele lor VIP Party Bus precum si un bilet in rand fruntas la The Born This Way Ball –  Lady Gaga de la Sofia, imi permit acum, la cateva ore dupa terminarea  concertului , sa va retin atentia cu niste amanunte.

Show-ul este de vazut! Este surprinzator, energetic si energic, cu o poveste interesanta narata localizat de artista cam pe tot parcursul concertului, dansatorii sunt minunati iar costumele extravagante sunt nenumarate si schimbate incredibil de rapid. Un show adevarat de la un capat la altul asa cum ma asteptam de la Diva.

In continuare nu am reusit sa rezonez la energia pe care o transmite Lady Gaga prin muzica ei. Mai departe de show si marketing-ul impecabil sustinut de armata de profesionisti ascunsa in spatele numelui sau, as prefera sa o ascult cantand la pian melodii necomerciale (da, canta la pian si in concert) pentru ca are voce. De la apropiere am gasit-o uratica foc si durdulie dar asta e doar o opinie personala si nu influenteaza cu nimic orele petrecute activ pe scena de artista. M-am simtit de la un capat la altul spectator la un freak show de fetisisti care isi exploreaza limitele intr-un mod pe care nu il inteleg, dar asta nu m-a oprit sa ma bucur de show nici un moment. Nu, Lady Gaga (desi este considerata noua regina a muzicii pop) nu este Madona decat poate la nivel de show si nici nu as vrea sa le compar pe cele doua absolut deloc pentru ca fiecare transmite alt fel de mesaje si emotii si au linii melodice si prezente scenice atat de diferite, dar cu toate acestea nivelul de provocare pe care il ofera fanilor este similar si multe din momentele concertului le-am gasit a fi un fel de omagiu sucit aduse celeilalte.

Pe 16 august concertul are loc si la Bucuresti nu merita ratat. Veti avea parte de un spectacol profesionist.

Din aceeasi serie:

One Thought on “Lady Gaga e … Ga Ga

  1. Pingback: Lady Gaga la Bucureşti | Dorin Apăvăloae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation