Seria concursurilor de vineri reincepe in forta, spre bucuria tuturor (sper), mai ales ca premiile acestei editii sunt nemaivazute, nemaintalnite si extra super personalizate.

Asa cum v-am tot povestit (pana la un anumit punct), mi-am tras serie limitata de chips-uri Lay’s (pentru cine nu crede, sper ca poza este edificatoare). Despre vizita la fabrica Lay’s, modul de preparare propriu zis al „barabulelor” si cum am facut RMN-ul unui chips va voi povesti in curand. Dar e bine sa retineti ca eu si restul echipei #fermieriilays am trudit din greu la semanat, recoltat si procesat roadele muncii noastre in delicioase chips-uri Lays care poarta amprenta fiecaruia.

Asadar, ofer 15 din pungile Lay’s powered by Provinciala celor 15 cititori dornici sa se infrupte din truda mea. Atentie, aceste chips-uri nu sunt comercializate iar aroma lor (ciuperci de padure si smantana) a fost lansata pe piata romaneasca dupa ce am scos seria limitata. Deci …wow!

Pentru ca sunt chips-urile mele, muncite din greu, subiectov plamadite si personal semnate, tema concursului de astazi va fi legata de blogul meu. Vreau sa stiu de ce si de cand ma cititi. Atat. In schimb eu ma voi stradui sa nu fiu partinitoare (in cazul in care exagerati cu vorbe dulci) si voi trage la sorti (cu ajutorul random.org) daca sunt mai mult de 15 raspunsuri corecte.

Concursul se incheie duminica, 04 noiembrie  2012 la ora 12:00 PM iar castigatorii vor  fi anuntati luni dimineata. E oarecum recomandat sa participati la concurs doar daca locuiti in Bucuresti, pentru ca premiul vi-l voi inmana personal. Daca nu sunteti din capitala, trebuie sa luati in calcul faptul ca transportul lor catre voi nu este platit si nici nu stiu cat se merita sa riscam sa facem chips-urile bucati pana la destinatie. Daca aveti alte variante d etransport al premiului catre voi, eu nu pot decat sa ma bucur.

Pe locuri…fiti gata….SUCCES!

Din aceeasi serie:

12 Thoughts on “DACA E VINERI E CONCURS! Lay’s by Provinciala

 1. Nici nu mai stiu de cand te citesc. A trecut ceva vreme:D Recunosc si faptul ca nu te citesc zilnic 😛

 2. Doru Jula on 11/02/2012 at 21:45 said:

  Asadar sa revenim pe blog. Eu te citesc intre mese…..mesele lui Eric 🙂 mai nou si evident la munca. De ce: uneori din plictiseala, alteori de curiozitate (ordinea e aleatorie). De cand…….de cand am aflat ca ai blog, dar nu mai stiu cand s-a intamplat asta.

 3. Ali on 11/02/2012 at 21:49 said:

  Te tot urmaresc si citesc pentru ca balosesc la cipsurile tale inca de cand te-am vazut prima data pe ogor. M-am gandit ca la un moment dat o sa apara si un concurs pentru distribuirea lor. Stiu ca nu te lasa inima sa-i mananci singura :))

 4. Nu te citesc, ca nu am invatat inca sa citesc 🙂 doar ma uit la pozele de sus :)) desi intr-o vreme parca disparusera, si ma mai uit la videourile alea “din pod” :))

 5. Daniel on 11/02/2012 at 23:13 said:

  te citesc din curiozitate,te citesc de azi incolo :))

 6. provinciala on 11/05/2012 at 12:53 said:

  Concursul s-a incheiat!

  Aparent, nu mai decat cativa cititori dornici sa se infrupte din editia limitata a chips-urilor Lays by Provinciala. Multumesc celor care s-au inscris si au castigat nu una ci..doua pungi de Lay’s.

  Va multumesc tare mult ca ati participat!

 7. Daniel on 11/05/2012 at 20:56 said:

  si castigatorii sunt………

 8. inclusiv tu, Daniel!:) revin pe mail cu detalii. seara faina

 9. Daniel on 11/06/2012 at 00:14 said:

  Multumesc 🙂 o seara minunata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation