Fii Bine cu TineA doua editie a conferintei Fii Bine cu Tine are loc anul acesta pe 7 decembrieincepand cu ora 10:00, la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. Daca la prima editie am avut proasta inspiratie sa nu stau toata ziua, anul acesta acolo mi-s de la inceput la sfarsit. Pana cand spun si de ce vrea sa se retina faptul ca:

Au mai ramas doua zile pana cand se pot achizitiona bilete cu pret redus doar 120 RON

(pret valabil pentru inscrierile facute pana pe data de 30 noiembrie 2014). Dupa aceasta data costul unui bilet este de 150 RON. Inscrierile se pot face la adresa conferinta[at]psihotrauma.ro. Pentru mai multe informatii se poate apela numarul de telefon 0735 226 936 (Psiholog Roxana Agafiței).

Fii Bine cu Tine 2014

Dar sa revenim la evenimentului organizat de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (I.S.T.T) a carui  tema anul acesta   este Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va Fi Bine cu El! Sunt invitati sa participe parinti si cei care se pregatesc sa devina parinti preocupati de prevenirea experientelor traumatice, de cresterea capacitatilor de a se descurca cu situatiile provocatoare si de dorinta de a aduce un plus de calitate vietii lor de familie.

“Una dintre cele mai importante misiuni ale ISTT este preventia suferintei psihice si fizice ca rezultat al experientelor inalt stresante sau traumatizante. Studiile din domeniul sanatatii si psihologiei arata ca familia este locul in care suferinta este traita cel mai intens, dar in acelasi timp este si cel mai important loc  de ameliorare si vindecare,” declara Diana Vasile, presedinta Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Intalnirea va fi deschisa de Diana Vasile, presedinta Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, cu prelegerea – surpriza  Cand o caciulita face diferenta si va fi continuata de Andra Costin (Buzila), care va aborda tema nuantelor aparute in relatia mama-fiica atunci cand fiica devine mama – Ca tine am fost, ca mine vei fi.  Alaturi de Monica Lespezeanu si Fantomele din sertare vom afla cum sa ne raportam corect la fricile si anxietatile copiilor. Si, pentru ca Sunt tatic, imi pasa, ma implic, Bogdan Cezar Ion va intregi intalnirea  celor prezenti cu un subiect tot mai discutat in ultima vreme – implicarea tatilor in viata de familie.

In incheiere, Anamaria Draguta va sustine un atelier special, dedicat parintilor ai caror copii s-au nascut prematur: Nasterea prematura – o calatorie neasteptata.

Prezentarea lectorilor, rezumatele prelegerilor si programul conferintei pot fi accesate aici.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation