Am fost si eu la connect FB, dar nu m-am grabit sa scriu. Sunt curioasa cum va fi urmatorul, pentru ca de obicei, daca trece la a doua editie, Manafu aduce imbunatatiri vizibile evenimentelor lui sub o forma sau alta.

M-a impresionat Sanda. Care a vorbit din suflet despre cauza ei. Inflacararea ce a cuprins-o a mascat emotiile de la inceput.

Cristinei nu i-ar fi stricat un zambet sau putina expresivitate in timpul prezentarii. M-a deranjat atat de tare aceasta lipsa incat nu am reusit sa ma concentrez pe prezentarea care parea a fi fost buna, dupa toate spusele celor din sala.

Agentia de vise este un proiect de care am mai auzit si imi place. Mi s-a parut extrem de contrastanta atitudinea reprezentantei cu ideea prezentata. Dar poate ca am fost eu pur si simplu rautacioasa.
Pe scurt a fost frumoasa ideea primei parti a conferintei in care fiecare a vorbit despre experienta personala cu Facebook-ul, desi acolo i-am vazut locul cu adevarat doar Sandei.

In partea a doua, cei de la Avon si-au inchis singuri usile prezentand fara prea mult oxigen in plamani un proiect al carui scop nu l-am inteles si pe care nici ei nu l-au inteles asa cum mi-au declarat raspunzandu-mi la intrebare. Nu spui: nici noi nu intelegem dar facem si noi pentru ca o fac toti! Pur si simplu nu spui asta!
Nu am tinut neaparat sa confund Avon Anew cu Amway 🙂 cine a fost acolo stie despre ce vorbesc.
Mi-am pus cei drept niste intrebari in gand in momentul in care un om din sala, care parea serios, l-a intrebat pe reprezentantul Kaspersky ce ar face in momentul in care ar pitch-ui o firma ca a lui.
Asa cum am zis si pe Twitter, nu am ramas nici impresionata si nici uimita de ce a prezentat Vodafone. Este standardul de la care ma asteptam de la o asemenea companie. Ceea ce a parut impresionant a fost tocmai faptul ca ei aveau cu adevarat o strategie, pe care o si implementeaza, ceea ce fac sau inteleg… aproape niciunii in tot online-ul asta al nostru.
Am ratat live dar am revazut online prezentarea Trenta Pizza. Jos palaria! Omul a inteles, a implementat, a testat, a optimizat, a analizat… si uite frate, ca se poate!
Mi-a placut si interventia lui Ciocan de la politie. Nu pot sa spun exact de ce. E un simpatic el, asa…
Daca am uitat ceva inseamna ca a fost fad si sters si nu mi-a ramas in cap.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation