big build 2013

Anul trecut am pus umarul alaturi de multi alti bloggeri la Big Build, cel mai mare eveniment de voluntariat al ONG-ului Habitat for Humanity. O zi intreaga am ajutat la ridicarea unor case: am scos cuie, am batut cuie, am facut mortar, am dat cu bormasina, am aranjat „ciupercile”, am intarit colturi … cate putin din fiecare. Am donat alaturi de timpul si energia mea si o suma importanta de bani stransa din donatiile unor oameni minunati. 

Anul acesta,  pe 10 octombrie, plec din nou o zi intreaga sa muncesc pe santier alaturi de bloggeri voluntari. De data aceasta reabilitam gradinita, scoala, dispensarul si casa de cultura din  Vizuresti – o comunitate de 1 400 de suflete.

La finalul zilei, ne strangem  in ”biblioteca vie” (un concept al celor de la A.R.T. Fusion) pentru a ne cunoaste  mai bine cu beneficiarii. Si astfel #construim va deveni si mai clar #construim povesti (ceea ce oricum se intampla de 3 ani alaturi de Habitat) pentru ca fiecare dintre cei prezenti acolo va deveni o carte de citit pentru ceilalti.

Vreau sa aduc cu mine si anul acesta o suma de bani pe care sa o donez si apelez de aceasta data direct prin intermediul blogului la voi, cei interesati sa sustina proiectul. Mai departe de gestul simbolic de sustinere a acestui frumos proiect, implicarea mea directa in reabilitare si „povestile” pe care le voi aduce cu mine, cei de la Belle Maison SPA si PrioriTea s-au oferit sa recompenseze donatiile voastre cu servicii si produse.

Astfel: primele 3 donatii de minim 40 de RON vor beneficia de cate un rasfat Traditia Filosofilor iar primele 10 donatii de minim 10 RON de cate o limonada (recunoscuta ca fiind cea mai buna din oras!) sau un ceai la PrioriTea.

Banii astfel stransi de bloggeri voluntari se vor duce pe transport, mancare, materiale de construtie si donatii catre comunitate

Pana pe 1 octombrie va astept cu un mail la blog [@] andreeastan.ro ca sa discutam detaliile legate de modul in care puteti sa imi trimiteti banii si sa intrati in posesia recompenselor.

Multumesc!

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation