fitCurvesIncep saptamana in forta cu un concurs pentru doamnele si domnisoarele dornice deΒ o analiza a conditiei fizice si un antrenament gratis la Fitcurves Vitan.

FitCurves este un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor, ce ofera un antrenament distractiv, rapid si sigur. Programul FitCurves dureaza 30 de minute si combina antrenamentul cardio cu cel de forta si de streching. Pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de numai 30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.

Cu ajutorul metodei sale revolutionare, FitCurves ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa-si imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul. FitCurves adopta programul de antrenament in circuit, lucrand pe rand toate grupele musculare ale corpului intr-un program de 30 de minute.

Sistemul hidraulic al aparatelor face ca acestea sa se adapteze in functie de forta persoanei care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat.

Ca sa castigati voucher-ul trebuie sa locuiti in Bucuresti (logic, nu?!) si sa imi spuneti intr-un comentariu la acest post de ce vi-l doriti. Judec subiectiv dar nepartinitor toate raspunsurile voastre si decid castigatoarea alaturi de Roxana, proaspata proprietara de franciza FitCurves. Concursul de inchide vinerea aceasta (13 decembrie 2013 la miezul noptii) si castigatoarea e anuntata tot intr-un comentariu sambata.

Succes!

Din aceeasi serie:

6 Thoughts on “Coooncursul de luni

 1. Sala pentru mine este ca lasatul de tigari de cateva luni incoace. Nu stiu cum fac, dar de fiecare data incep de luna viitoare. Incep mai greu, dar mereu termin ce am inceput si o fac bine. Doar am nevoie de un mic imbold (palma pe umar)

 2. Hai ca poate se prinde si de mine asta cu sala… 30 de min nici nu mi se par chin prea mare. Plus ca m-ar ajuta pentru tango si sigur si pt catarari… E si cu streching si cu aparate deci nici nu ma plictisesc πŸ˜‰
  Andreea vi si tu? πŸ˜€

 3. Pana in prezent, nu am mai avut parte de o astfel de experienta! πŸ™‚ De ceva timp caut ceva care sa fie nou pentru mine in materie de miscare, si cum cred ca nimic nu este intamplator, am ajuns la acest concurs. Pick me! πŸ˜€

 4. provinciala on 12/14/2013 at 21:38 said:

  @Cosmina da, ne vedem la sala de la anul

 5. provinciala on 12/14/2013 at 21:40 said:

  Concursul s-a incheiat. Va multumesc tuturor pentru participare.

  Castigatoarea unei analize a conditiei fizice si unui antrenament gratis la Fitcurves Vitan, este Cristina Vrajmasu. Felicitari!

 6. πŸ™‚ πŸ™‚ Multumesc pentru ocazia de a participa si pentru voucher!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation