cu alte cuvinteM-as ascunde dupa un deget. Pentru ca am degetele lungi (sic!) as putea sa fac asta.

Mi-as taia conexiunea la Internet si poate as pierde si semnalul la telefon macar pentru o saptamana. Sa vad ce pot sa fac fara ele. Traiesc?

M-as duce pana intr-o padure, sa trag adanc aer in piept si sa ma uit in sus pana ametesc. Asta ca sa imi confirm ca nu am nevoie de ecrane ca sa inteleg lumea.

M-as infatisa prima pe plaja pustie odata cu rasaritul soarelui sa ascult cu ochii inchisi cum se izbesc valurile de tarm. Vara, evident. Pentru ca pot. Si mi-as incarca bateriile pentru inca un an dupa o singura dimineata.

M-as retrage tiptil sub o plapuma pufoasa sa mananc alune de padure, ciocolata si cirese pietroase uitandu-ma la comedii romantice cu happy end sau la desene animate clasice. Pentru copilul din mine.

M-as cocota in bratele unuia din uriasii intelepti  care plutesc deasupra noastra (expusi in Sun Plaza pana pe 14 aprilie ;)) sa ii povestesc despre mine si el sa imi spuna despre viata. Cateodata vreau doar sa aud nu doar sa citesc si sa vad oameni in update-uri.

Mi-as folosi puterile magice (inca nu au sosit desi le-am comandat de ceva timp online) sa opresc fulgii astia mari si grei. Si cand ar incepe sa se topeasca incet si dureros, le-as explica senina ca s-au bagat unde nu le fierbe oala si asa le trebuie.

Cu alte cuvinte insa… treaba nu e gata pana cand hartia nu s-a terminat. Problema e ca nu mai insiram nici unii cuvintele pe foi ci folosim tastaturi impersonale ca sa umplem un eter fara sfarsit. Deci treaba nu se termina niciodata?!

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation