Mi-au inghetat cuvintele recent pentru ca sunt fericita si am discutat doar cu mine fiecare nebunie care imi trece prin cap.


Gasesc oarecum amuzant sa observ cum am pastrat cate ceva din fiecare relatie. Un lucru bun sau rau, un gand stramb sau drept, o judecata aspra sau ceva ingaduinta.

Am imprumutat din filtre si le aplic constiincioasa. Impersonez pe rand fiecare om pe care l-am lasat sa imi viziteze sufletul jucandu-ma de-a Dzeu. Ma descopar in mii de ipostaze. Raspund mereu altfel si asta tinde sa devina derutant. Cateodata tind sa le impartasesc visele si dezamagirile, frustarile, alta data ma revolt.


Cineva spunea ca sec XXI va fi un secol religios sau nu va mai fi deloc. Oare speranta este un apanaj strict al omului credincios?

 


 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “Cu mine se petrece ceva…o viata de om

  1. nu, e doar a lui para-malaiata

  2. gigix on 11/30/-0001 at 00:00 said:

    constiinta = un impediment. din fericire! poate dezvolt alta data.

  3. Nor on 11/30/-0001 at 00:00 said:

    "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit" (Budha)
    Sa stii ca Andre Malraux , cel cu previziunea legata de secolul 21, nu s-a nascut intamplator…Imi place sa cred ca ai vazut "The Secret", daca nu descarca-l de pe net si incearca sa-l vezi (nu sa-l privesti) de 10-20 de ori. Vei gasi multe raspunsuri . Love !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation