Filosofia paharului de vin…
  Cum stau eu si ratacesc asa, prin gandurile mele,ascultand bataile sufletului meu, realizez ca desi sunt absolut sincera si directa, sunt perceputa gresit fata de imaginea pe care mi-o atribui eu mie.
Pe oameni ii sperie adevarul, parca e mai simplu sa minti sau sa acunzi, sau sa inseli, sau sa fii rau, sa te doara.
Si chiar si forma mea fizica este preceputa diferit.Una ma vad eu din capatul bratelor fara nesfarsit si inutil de incurcatoare, alta zareste omuletul din dreptul genunchilor mei.
Si ma-ntristez ca poate-s eu de vina ca nu-i las sa vada, sa-nteleaga cine sunt si ce vreau.Nu ma tem de mine si atunci nimic nu ma inspaimanta .Poate moartea-care ma sufoca , fiind un fenomen pe care nu pot sa-l controlez , sa-l prevad si nici sa-l explic.Am inteles degradarea celulelor mele (cu toate ca sunt convinsa ca asa cum rezista niste ani, pot rezista cat vreau eu)dar sufletul meu?Spiritul ?Si nu ma luati cu Raiul si Dzeu si alte povesti construite pentru a da un scop maselor dezorientate!Va rog, macar nu-i atribuiti un nume si o istorie acestei puteri pe care cred ca mintile noastre nu sunt inca apte sa o perceapa.
Deci, sufar ca eu sunt asa cum sunt si lumea crede ca de fapt vreau sa ma ascund, ca sunt altceva.Si nu reusesc sa inteleg, in afara de faptul ca nu interpun nici un bruiaj comunicarii mele catre exterior, de ce mesajul meu este perceput distorsionat?
Sau poate ca am inceput sa ma ametesc de la un simplu pahar!?

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “Cu mult regret…

  1. Anonymous on 11/30/-0001 at 00:00 said:

    tu esti suma perceptiilor celorlalti asupra ta. ca o culoare. poti sa tipi cit vrei la unu ca e rosie daca el o vede verde, inseamna ca e verde. asa si tu. daca oamenii te vad in vreun fel inseamna ca asa esti. pentru ca tu nu poti fi decit subiectiva cu tine, evident ca nu te poti percepe cum te percep ceilalti, care o fac obiectiv. doh.

  2. esc4p3 on 11/30/-0001 at 00:00 said:

    Mda…as putea incepe (termina) cu: esti raportul 🙂 dintre perceptiile subiective si cele obiective. In realitate nu exista notiunea de \”turma\”..de \”toti\”. Exista cineva care te intelege..percepe..asa cum esti de fapt….
    Dar este adevarat…este mult mai convenabil pentru ceilalti de a fi perceputa ca o persoana…normala…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation