Se da una bucata bataie de cap pentru o proprietareasa de masina: RCA-ul.

El expira in curand iar eu nu am timp de birocratii. Se cere ajutor la Goagle-ul personal  si se recomanda rca-ieftin.ro

Suna bine, arata pe intelesul oricarei muieri care stie despre masina ei fix ca are 4 roti si un volan asa ca incerc. Pas cu pas descopar ca vorbim aceeasi limba si acolo unde nu  ne intelegem imi explicit ei de unde imi pot lua datele necesare (da, da cu poze ca la aia mici).

Pe scurt, in mai putin de 5 minute mi se afiseaza calculatia a  “n” variante de RCA-uri de la diverse companii pentru masina mea. Eu aleg una si o vreau pe loc asa ca purced o simpla achizitie online cu cardul.

Acelasi sistem simplu si usor de inteles ma ghideza catre final.

In mai putin de 10 minute am noul RCA care imi va fi livrat si fizic la adresa stabilita in urmatoarele zile. Si asta ma face fericita. Am mai bifat un task pe ziua de azi.

Este aproape 21 seara si imi printez informatiile pentru referinte ulterioare. Just in case, ca sunt constienta in ce tara tariesc. Nu apuc sa termin print-ul si ma suna o dnsoara simpatica. Imi spune ca polita mea a fost emisa si achitata si ca a vazut in baza de date ca am mai facut eu una la ei (probabil fostul proprietar) si imi spune ca mi-o vor livra chiar maine pentru ca s-a facut transferul de bani si totul este in regula.

Ma intreaba politicos daca am facut asigurarea de locuinta,  daca am nevoie de alte detalii si ma anunta ca inainte de a expira RCA-ul voi fi sunata de 2 ori si voi primi 2 mesaje ca sa stiu din timp (deci mi-au mai luat o povara de pe umeri).

Cum as putea sa nu le raman client fidel?!

 

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “cum ma castigi de client si ma fidelizezi in mai putin de 10 minute

  1. Ionut on 08/12/2012 at 16:33 said:

    Cat a costat articolul ?

    • provinciala on 08/12/2012 at 16:57 said:

      La mine nimic 🙂 De cand nu mai pot scrie pe propriul meu blog despre lucrurile care chiar imi plac si ma impresioneaza placut decat daca sunt platita?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation