el: dai o bere
 eu: am intalnire cu jack
 eu: tot week-end-ul ….!

 
 
Prietenul meu Jack este un baiat de nadejde. E drept ca toata lumea se imprieteneste usor cu el, dar noi doi se pare ca suntem de nedespartit.

In fiecare week-end am intalnire cu el. Toooata noaptea. Si mai nou incearca sa ma convinga sa ne vedem si ziua. Ii rezist. Sa nu-i dai niciodata totul din start, sa nu-l lasi sa –ti acapareze fiecare secunda din viata, pentru ca risti sa ii devii sclava.

 
E drept ca nu e genul de dus acasa si prezentat parintilor. Dar e de incredere daca nu abuzezi prea mult de prezenta lui. Pentru ca daca o faci, atunci risti sa inceapa sa –si faca de cap si nimik nu il mai opreste. Si a doua zi ai sa regreti. Si chestia asta iti da dureri de cap.

 
Stam si palavragim impreuna la un pahar de cola pana ne apuca somnul, eu si prietenul meu Jack. Unii nu il plac, dar eu ii las in pace: gusturile nu se discuta.

 
Uneori ma face sa nu pot dormi toata noapte, prezenta lui face ca ochii mei sa straluceasca si sa zambeasca animalic. Ma bucur cand e cu mine, din nimik, si prind mai mult curaj, capat mai multa tarie sa ma gandesc la mine. Cand imi e alaturi dansez mereu si rad si cuceresc si sunt eu insami, mai libera ca oricand.

El mi-a spus ca vrea sa i fac cunostinta cu Jack, sa  il introduc in cercul nostru de prieteni. E binevenit! Daca renunta la blondele spumoase. In jurul lui Jack  nu sunt decat brunete cu sclipiri de chihlimbar in ochii migdalati, cu gropitze in obraji. Se spune ca blondee sunt bune iar brunetele de 7-9% risca sa iti dea dureri de cap. Eu sunt blonda dar ma tratez cu Jack.

Da, Jack are tarie de caracter. Cand te intalnesti cu el filosofezi nu spargi seminte! Ai idei noi si fenomenale, descoperi noi intelesuri, realitatea se transforma in magie.

Daca vreti sa stiti cine este prieteneul meu Jack, dati un search pe Google dupa "jack": e primul pe lista!

 

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

4 Thoughts on “"da Doamne tarie …200 cu gheatza"

  1. omg! i really love jack. si tu l-ai descris incredibil de bine. dar am o singura problema: nu da dureri de cap. cel putin mie nu. si eu cand povestesc cu el abuzez de-a dreptul. 😀
    foartetare scris. :*

  2. Pingback: Mr. Jack’s Birthday | Provinciala

  3. Pingback: Mr. Jack’s Birthday | Provinciala

  4. Pingback: Mr. Jack . Winter Jack | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation