I-ai auzit si tu pe oamenii aia la televizor , adusi cu avionul din Paris pe banii statului francez si cu o prima in mana, cat sunt de nemultumiti?!

Pai 500 de RON e putin. Statul roman trebuie sa aiba grija de ei cel putin cat are cel francez: sa le dea de mancare si un acoperis deasupra capului cat timp ei fac umbra pamantului degeaba. Eh, nu chiar degeaba. Ca e greu sa stai toata ziua in picioare (picioarele tale bune care ti-ar asigura un loc de munca cinstit) si sa intrebi oamenii in engleza daca nu iti dau un ban.

Cu 500 de RONĀ  exista oameni care isi duc viata in Romania. Greu si insuportabil (si aici este o alta discutie) dar nu ne fac tara de ras.

Mi se pare incredibil curajul fara limite pe care il au cand te privesc in ochi si iti spun ca ei merita, cand altii au capul plecat de viata grea si mananca doar cartofi.

Si ma revolt pentru ca ei sunt numiti romi cand nu merita nici macar acest lucru. Tigani cunosc si eu. Si daca nu au scoala, sunt respectuosi si stiu o meserie.

Mi se pare incredibil ca nu e vorba ca nu pot sa intre in randul lumii ci ca nu concep acest lucru. Si se pare ca nimeni nu reuseste sa ii domesticeasca.

Asadar continuam sa aruncam bani la cersetori (milostivul crestin cu frica de Dzeu) si platim resemnati la hoardele de parcagii de teama sa nu ramanem fara masini. Si asta la noi in tara! Tara frumoasa cu oameni sclipitori care isi irosesc talentul creand campanii care sa spele rusinea pe care oamenii aia de la televizor o imprastie cu fruntea sus si cetatenie romana in toata lumea.

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation