FlashMobSTIRILEPROTVIata ca a sosit momentul sa ma bucur si eu de „imprumutul” continutului meu fara citarea sursei, mai departe de cateva poze (pe asta l-am bifat deja „distrandu-ma” copios sa explic unui infinit de „redactori” ca daca au aparut in rezultatele cautarilor Google nu inseamna ca le pot prelua fara acordul sau macar mentiunea sursei, mai ales ca dispuneau de fata mea pe ele).

In aceste conditii as vrea sa fac niste mentiuni, in speranta ca asa cum au vazut video-ul care le-a placut atat de mult, cei responsabili vor vedea si acest post.

  1. Sa se inteleaga clar ca nu imi doream anuntarea numelui meu ca si sursa (nu am participat la organizarea flash mob-ului, nu am cantat alaturi de ei si altele ar fi numele care ar fi trebuit mentionate) dar m-a fi bucurat sa vad ca oamenii din presa de azi au minima decenta de a mentiona  ca imaginile au fost preluate de pe canalul unui amator/blogger/tert/trecator (deci nu le apartin lor!)
  2. Ma bucur ca macar unii dintre ei au reusit sa preia direct de pe canalul meu YouTube filmul (cine stie in cate alte locuri a mai aparut copiat frumos fara ca eu sa stiu?!) ceea ce inseamna (cumva dus la extrem) ca au trimis catre sursa. Nu este si cazul celor de la PRO care au copiat frumos filmul adaugandu-i cod de embed propriu si autointitulandu-se sursa. Este o mare surpriza neplacuta din partea tuturor pentru ca stiu oameni care lucreaza in toate aceste locuri si nu au descoperit niciunii ieri Internetul si regulile sale, ba chiar il folosesc cu succes de mult timp.
  3. Nu am regasit, de altfel, nici un nume (ultima oara cand am verificat initialele nu intrau in categoria asta) care sa semneze articolele de mai sus si asta  cred ca spune tot fara sa mai fie nevoie de comentarii.
  4. Asa cum spuneam m-am nimerit intamplator la momentul oportun in acel loc si astfel am putut filma intregul moment. Nu m-am gandit niciodata ca din toti cei care au filmat acolo cu telefoanele, tocmai clip-ul meu va face furori (dar ma bucur) si nu am considerat ca e cazul sa pun watermark (cumva mi-era teama ca nu imi ajung MB sa incarc video-ul, dar sa il mai si editez). Dar m-am invatat minte!

Intre timp am facut cunostinta cu o parte din oamenii deosebiti aflati in spatele acestui flash mob si am decis ca voi reveni in curand cu mai multe detalii despre ei si activitatea lor.

Organizatorii acestui moment termina astazi de montat filmuletul oficial pe care il voi posta atat pe blog cat si pe conturile mele de pe retelele sociale. Si am sa va rog, din respect pentru munca lor, pentru moment in sine si cei implicati, sa ma ajutati sa il dam mai departe ca sa le aratam cat de mult ne-a placut si am apreciat.

Later edit: FILMUL OFICIAL AL FLASH MOB-ULUI

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “de la capat…cu citarea sursei

  1. Fii si tu a naibii, fă clipul privat o zi 🙂

    • provinciala on 03/11/2013 at 12:40 said:

      pai din pacate e copiat deja, asa ca nu se vor schimba lucrurile foarte tare. dar as vrea sa ajutam clip-ul final al organizatorilor cand e gata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation