O multime de lucruri se petrec in preajma sarbatorilor de Craciun. Cum spiritul acesta de generozitate ne inunda mai des ca in restul anului, se intampla extrem de multe evenimente in scopuri caritabile. Eu va vorbesc despre doua, aduse in atentia mea de oameni care stiu ca au asemenea obiceiuri indiferent de anotimp si tocmai de aceea va invit sa vi le treceti in agenda. Fie ca vreti sa faceti o fapta buna in spiritul  Craciunului sau doar sa va oferiti niste clipe frumoase voua dar cu  beneficii importante pentru altii, cred ca initiativele acestea le combina cu succes pe ambele.

Pe pajiste impodobim bradul

„Sambata, 15 decembrie, de la ora 13.00, pe pajistea de la Roaba de Cultura,  ne distram cu colinde, vin fiert, cozonaci si surprize. (In Herastrau, langa Restaurantul Pescarus).

Acolo, vom impodobi impreuna un brad pe care il vom face apoi cadou unor copii mai putin norocosi – fetelor de la Centrul de Copii Abuzati.

De asemenea, daca aveti obiecte care nu va mai trebuie si pot fi cadouri frumoase pentru niste fetite cu varste intre 0 si 17 ani, puteti fi si Mos Craciun pentru ele. Vom pune sub brad toate cadourile – carti, hainute, CD-uri cu muzica si filme, jucarii etc. – si le vom darui impreuna cu bradul.

Cum spuneam, vinul fiert, cozonacii, colindele si bulgareala sunt din partea celor de la Roaba de Cultura. Voi veniti doar cu prietenii, cu voie buna si eventual cu mici cadouri pentru fete” , mi-a spus Carmen.

 

 

Muzica pentru viata

Marti, 18 decembrie, in Silver Church va avea loc un concert caritabil, in cadrul proiectului Pasi catre Viata. Sub sloganul “Tine povestile copilariei departe de spital”, concertul are ca scop strangerea de fonduri pentru dotarea si utilarea sectiei de oncologie de la spitalul Marie Curie din capital.

Si-au anuntat prezența nume importante de pe scena muzicala contemporană: Alexandrina, Moonlight Breakfast, Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, The Marker si Gojira. Gestul lor vine in intampinarea eforturilor depuse de cei implicati in proiect de-a lungul anului, totul spre binele copiilor care se imbolnavesc de cancer si care ar putea fi salvati cu dotarile necesare.

Participarea la eveniment se face in baza unei donatii de 30 de RON catre cauza sustinuta si , desi nu voi ajunge de la inceput, ma veti gasi acolo nu doar pentru este vorba de o fapta buna ci si sa o ascult pe fantastica Alexandrina si minunatii Les Elephants Bizarres si sa il vad pe Iulian-cel-care-crede-in-oameni cum se bucura de moment.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation