happy 31stE asa frumos de ziua mea! Ma incarc de energia gandurilor bune care imi sunt transmise si mereu raman uimita de cuvinte, de frumoasele cuvinte, si de gandurile bune care reusesc sa imi imprime o stare de bine.

Sunt mereu suprinsa de telefoanele si mesajele care incep de la miezul noptii si suprizele frumoase. E asa frumos de ziua mea pentru ca lumea nu doar vorbeste ci si face!

Sunt mereu suprinsa de gandurile oamenilor pe care desi ii vad rar (sau nu i-am mai vazut de ani!), cumva ii simt aproape mereu, si care nu ma uita niciodata. Sa stiti ca voi oricum sunteti in sufletul meu, in amintirile mele, in trecutul, prezentul si viitorul meu.

Sunt mereu suprinsa de gandurile celor pe care abia ma cunosc si care isi rup cateva secunde pentru un mesaj sau un telefon. Da, tehnologia moderna si faptul ca data nasterii mele e publica ajuta mult memoria, dar e un detaliu minor fata de decizia voastra de a va gandi la mine. Va multumesc pentru asta!

andreea stan on instagramTrebuie sa recunosc, anul acesta am fost in mod deosebit surprinsa de propria mea decizie de a nu-mi sarbatori ziua dar va anunt solemn ca pana la anul imi trece si celebra petrecere de ziua mea va reveni in agenda voastra.

Asadar, de ziua mea, sunt mereu surprinsa si incantata si incarcata energetic si va multumesc tuturor pentru toate si tot! Face ziua asta cat un an intreg de bine pentru sufletul meu si  nu pot decat sa imi doresc sa ramana cel putin asa toate aniversarile mele ce vor urma.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation