Sunt eu, acelasi suflet de acum 23 de ani. Privesc prin aceeasi ochi dar cu altii,
si construiesc omuleti fantastici care populeaza universul meu .

In universul meu canta un pian in surdina mereu si o vioara aprig cand ma infurii. Si toate lucrurile sunt lungi si subtiri si poarta culori de foc sau nuante de ape sarate .Si zbor, plutesc printre atat de multe ciudatenii care fac parte din gandurile mele si am ascunse aici atat de multe dorinte si vise pe care nu le vreau infaptuite ci ramase acolo in stadiul de vis .

Si am multi meri din care musc cu pofta si frezii multe si carnoase si inmiresmate. Pe malul apei adie vantul, de pe geam vad zapada iar in gradina ma adapostesc la umbra de razele soarelui.Imi cutreier lumea mea in pasi de vals pana la granitele intunecate.

E nebunia mea pe care o impart cateodata fara teama cu altii.

Mi-as vopsi peretii camerei in patru culori simple si mi-as impodobi geamurile
si copacii cu panze de lumini .Fluturi ii las in lumea Ei pentru ca nu-i inteleg
si pastrez in a mea entitati fara chip ci doar cu suflet, si a inceput sa ma inspaimante cat de simtitoare am devenit, sa plang din senin e usor exagerat totusi.

Incet-incet -incet si apoi din ce in ce mai repede! Oamenii imi amintesc crampeie din ce am fost ( pentru ei, pentru mine) si eu am uitat. Cateodata ma bucur, cateodata ma intristez. Sunt amintiri pe care le-am pastrat in lumea mea sau am vrut se le expulzez dar tot acolo sunt.

Vreau din nou, acolo in mijlocul camerei mele pline de carti, ascultand muzica
primaverii de afara dar cu senzatia aceea ca lumea pe care o stapanesc este mult mai frumoasa.

Am lasat oameni acolo….pe pamantul meu magic. L-au stropit cu sange-cu sangele meu…m-au calcat in picioare. Altii au vrut sa inteleaga dar m-au plictisit si i-am dat afara. Si cat urasc aceasta senzatie ca am ramas singura pe pamantul meu magic.

Mai bine cant, sau dansez sau imi imaginez……..

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “Departe de voi

  1. Pingback: Am ramas doar eu | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation