Exista un moment cand iei decizii. Mai mult sau mai putin impulsiv, acest moment exista la mine, nu radeti, de cel putin cateva ori pe zi. Decid ca ma las de fumat, ca nu mai mananc paine, ca ajung la aqua gym, ca scriu mai des, ca zambesc mai des, ca nu ma mai plang, ca tin post, ca ma tund samd. Imi asum responsabilitatea ca fac parte din seria „ de maine am sa…” si uneori se intampla dar in general nu prea. Nu ma laud cu o vointa de fier.

Exista un moment cand iei decizii care iti schimba atitudinea si automat lumea. Mai mult sau mai putin impulsiv, acest moment exista la mine o data la ceva ani. Il gandesc mult si apoi pur si simplu schimb tot. E de ajuns un detaliu insignifiant care sa declanseze punerea in aplicare a deciziei si apoi merg mai departe fara sa ma uit in urma, asumandu-mi responsabilitatea bunelor si relelor.

Exista un moment cand iei DECIZIA. Unul din astea nu am avut inca (nu stiu daca se ma bucur sau nu). S-a intamplat mereu ca balanta sa fie inclinata de tavalugul vietii intr-o anume parte si m-am dus si eu in directia aia fara sa am regrete si fara sa ma gandesc cum ar fi fost daca. Nu prea stiu daca mi-as asuma vreo responsabilitate pentru ca nu am luat una pana acum. Pur si simplu am facut o alegere in context nu am luat DECIZIA.

Dar exista insa intotdeauna si momentul cand decizi care e momentul cel mai bun sa iei DECIZIA. Eh, si aici m-am impotmolit. Pentru ca am tot evitat acel moment de multe ori. Si mi s-au strans cateva pentru care nu vreau sa imi asum responabilitatea si viata se incapataneaza sa nu mai incline balanta in nici o directie. Echilibru perfect. Nah, de ma invidiati!

Revin cand gasesc momentele si iau DECIZIILE adiacente.

Pana atunci, nu ofera nimeni ca servicii luarea deciziilor in locul dvs la momentele oportune?! Zic si eu asa.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation