Sigur, am si eu niste principii de viata. Cum ar fi, ca sa incep cu ceva soft, ca sexul nu se face decat cu lumina stinsa si plapuma trasa pana sub barbie. Iar modelul este You don’t show me yours/I don’t show you mine. Hai sa ramanem cat mai misteriosi cu putinta. Si te rog sa abtii si sa nu faci ca toate animalele de la zoo in timp ce facem dragoste, ca aici nu suntem la circ. Eu fac ce stiu eu mai bine acolo si sper ca asta e destul. Pentru ca eu nu sunt facuta din sex, ci mai ales din intelect. Iubeste-mi mintea si daca faci asta, probabil ca o sa accept faptul ca asta vine la pachet si cu a-ti oferi corpul meu carnal.

varsator_2.jpgDaca vrei sa faci sex cu mine, respecta-ma. Daca ma respecti, inseamna ca nu avem de ce sa mai facem si sex. Stai, ca nu e ca si cum nu vreau sa fac. Dar nu o sa sar acum ca o vapaie si sa ma transform in cine stie ce femeie contorsionista ca sa te satisfac, ca mai exista si alte lucruri pe lumea asta. Avem de citit carti, avem de vazut filme, avem atatia prieteni de vazut si lucruri de discutat fata in fata. Stai, nu ma inchide in casa, ca nu asta am vrut sa zic. Lasa-ma sa aleg eu pe unde sa vars si cat, eu am nevoie de oameni, nu pot sa te vad doar pe tine. Ce credeai, ca vreau sa ma calugaresc?

Dar sexul este in principiu ca noi sa putem scoate impreuna un rand de pui vii. Esti pregatit? Pentru ca eu mi-am consultat clarvizionista, am dat in bobi, am facut o sedinta de chiromantie, am intors ceasca de cafea invers, am vazut porcul cu paiul in gura, am vazut o vaca lingand sare, am fost la biserica si am inteles ca tu esti ursitul. Asa ca nu prea mai e mare lucru de facut, doar sa te obisnuiesti si tu cu ideea.

In genele mele scrie cu litere de aur sa am grija de copii si automat si de tine, ca esti parte din pachetul asta pe care mi-l doresc, asa ca nu am incotro. Uite ce e, lasa-ma cu portjartiere si alte prostii, ca eu trebuie sa-mi iau temperatura, da? Poti sa tipi cat vrei, ca oricum eu sunt mai mare specialista in certat ca tine si nu mi-a luat nimeni titlul pana acum, desi s-au gasit destui bataiosi care sa-l conteste. I-am nimicit cu gurita asta profesionista.

Si pentru ca eu am obiectivele mele, care sunt casa si copiii, nu ma impiedic de fleacuri de-astea. Eu imi vad de ale mele, n-ai decat sa-ti vezi si tu de ale tale. Eu de mica stiu faptul ca batranul actor compromisul si interesul poarta fesul. Mai inched eu ochii, te mai plictisesti tu de cruciade caraghioase si vendete, si uite-asa ducem casa pe baze solide de neagresiune.

Daca nu sunt acasa, probabil ca salvez balene in Antarctica sau lemuri in Madagascar. Sau militez pentru drepturile fundamentale ale femeii, ale animalelor de companie si de libera expr­imare. Apropo, daca chiar vrei sa ma ajuti, opreste-te din tot felul de cheltuieli prostesti pe flori, pantofi si bomboane. Mai bine pune mana si fa niste bani mai multi asa, ca sa-i pot cheltui eu pe napastiuti de soarta si categorii defavorizate. Banul nu trebuie sa stea, ci sa circule, si eu stiu sa-l directionez exact unde e nevoie de el.

Sunt varsatoare si m-am hotarat. Nu o sa vars de fata cu voi. Eu am niste principii de la care nu ma abat. Cred in maniere si morala. Si nu imi plac prostii. Ceva obiectiuni din public? Stiam eu. Va multumesc.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation