FiiBineCuTineOamenii nu plang pentru ca sunt slabi ci pentru ca au fost puternici prea mult timp”. Plansul e firesc. Face parte din normalitate.

Durerea este inevitabila. Suferinta este optionala” , Buddha. Emotiile sunt doar un mesager. Primeste raspunsul si lasa-le sa plece. Imbratisarea lor un timp indelungat te face vulnerabil.

Nu imi iese din cap faptul ca imi doresc ca cei care au organizat conferinta Fii bine cu tine, care a avut loc acum cateva week-enduri in Bucuresti, sa o repete la cel putin 2 luni, doar pentru publicul larg. Nu neaparat pentru binele industriei si intelegerea a ce inseamna un psiholog si cum te poate ajuta el ci pentru binele fiecaruia dintre cei care participa la ea. Si din cate am vazut/discutat, toti cei care au fost acolo vor acelasi lucru.

A fost prima data dupa foarte mult timp cand nu mi-a parut rau ca m-am trezit sambata dimineata ca sa ajung la 9 la eveniment si cand m-am intristat cand mi-am dat seama ca trebuie sa plec dupa doar 2 prezentari.

Nu ma asteptam sa gasesc explicate in  metafore atat de simple si cuvinte pe intelesul tuturor toate teoriile. Ma pregateam sa ascult in liniste si sa imi pun in functiune toate filtrele de care dispun, sa dau eventual un search pe Google ca sa inteleg referintele.

Am reusit sa asist doar la primele doua prezentari dar am reusit sa inteleg si sa imi explic atat de multe lucruri, pur si simplu ascultand discursul placut al fiecaruia dintre cei doi prezentatori.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation