DESPRE

Provinciala este o constanteanca prin sangele careia curge 50% sange de sibianca.

Provinciala are o varsta pe care nu ii este frica sa o recunoasca  dar nici nu o trambiteaza pe toti peretii pentru ca e convinsa ca nu intereseaza pe nimeni. Cum, de fapt, nici zodia Provincialei nu schimba cu nimic datele problemei.

Provinciala a inceput sa scrie inca de prin 2005 cand blogul era gazduit de weblog. Intre timp s-au schimbat multe.

Provinciala scrie cand vrea si ce vrea, blogul acesta reprezentand o particica din ea si gandurile ei, piticii ei la purtator si umilele ei pareri si opinii personale care nu au nici o legatura cu angajatorii, colaboratorii sau partenerii ei din zona profesionala. De aceea:

–           Provinciala detine drepturi asupra tuturor celor publicate pe acest blog (mai putin textele si pozele “imprumutate” cu citarea sursei pentru care multumesc creatorilor initiali) si apreciaza ca preluarile sa nu fie facute fara acordul ei prealabil sau macar precizarea sursei cu link.

–          Provinciala este de acord cu dreptului la libera exprimare a tuturor  pe acest blog pana in momentul in care se depaseste limita de toleranta a bunului simt. Moment in care nu mai este de acord cu libera exprimare si va taia in stanga si dreapta cu sange rece.

–         Provinciala refuza cu incapatanare sa publice comentariile, de orice fel, daca cel care a postat nu isi dezvaluie identitatea adevarata nici sub nume, nici sub adresa de email sau domeniu – daca vreti sa spuneti ceva, aveti curajul sa va asumati fiecare cuvintel, asa cum o face si posesoarea blogului.

–           Provincialei ii plac feedback-urile dar nu suporta carcotelile gratuite si fara sens, de cele mai multe ori izbucnite din invidie sau necunoasterea contextului. Daca nu iti place ceva, spune-mi ce anume si de ce sau unde am gresit. Daca nu iti place de mine sau ceea ce scriu, este alegerea ta sa ma citesti in continuare sau nu dar nu voi accepta publicarea pe propriul meu blog al unor comentarii cu limbaj vulgar (nejustificat).

Provinciala se numeste asa pentru ca este o bucuresteanca prin adoptie (cum o invinuieste tatal ei) si nu una get beget. Daca ar fi venit direct de la tara, probabil ca s-ar fi numit Tarancuta (o spun cu mandrie!). Din pacate sau din fericire, Provinciala s-a nascut la oras si a crescut intre betoane si nu pe campuri de mac si grau.

Provinciala iti ureaza lectura placuta si iti multumeste ca ai ales sa ii rasfoiesti virtual paginile blogului sau.

 

One Thought on “DESPRE

  1. Ionut on 10/13/2014 at 13:14 said:

    Simpla si frumoasa descrierea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *