Am fost acolo. Recunosc, nu in cea mai buna forma, dar am fost acolo. Fara sa imi doresc neaparat sa fiu dar si fara a avea ceva impotriva ideii de a fi (stiam eu ce stiam). Fara nici o intentie de a fi rea sau buna, pro sau contra.

M-am procopsit cu simpaticul din imagine, evident cadou de la Durex, cu niste poze cu unii din colegii acestuia in marime naturala si muuulte jetoane schimbate pentru a consuma bauturi diverse la preturi rezonabile.

Da, White Sensation a fost un spectacol minunat de lumini, efecte pirotehnice si laser, fantani arteziene si femei frumoase, o masa de energie aparte a zecilor de mii de participanti imbracati in alb dornici sa petreaca cu orice pret, femei frumoase si celebritati autohtone, femei frumoase, basi care iti modificau bataile inimii in timp ce aveai senzatia ca te zboara pe sus.

Dar tot White Sensation a insemnat: apa si hartie lipsa in totalitate la toaleta din zonele VIP (nici nu vreau sa ma gandesc la celelalte zone) unde oricum erau cozi destul de mari, mese cu fructe de mare si crabi langa aceste toalete, o masa de oameni care la ora la care noi veneam (12 30) plecau de la Romexpo, o hartuiala totala din partea bodygurazilor privind rolul fiecarei bratari de acces (fiecare avea propriile reguli pentru fiecare) si o pleiada de DJ … neinteresanti pentru gusturile mele. Zic si eu asa.

In rest, toata lumea fericita. Am bifat si asta si voi continua sa ascult doar Vibe FM cand conduc  dar ma opresc aici.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “destul de subiectiv despre White Sensation(s)

  1. Pingback: Campaniile saptamanii 16-22 aprilie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  2. Pingback: bumzti bumtzi bumzti | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation