Azi am retrait senzatiile uneia dintre acele dimineti. Diminetile acelea de vara in care la prima ora cand iesi  din casa simti doar o briza racoroasa desi soarele e sus deja si straluceste cu putere. Asa incat inchizi ochii pana cand te acomodezi cu lumina si lasi vantul sa iti mangaie pielea. Si fiecare por respira cu salbaticie caci nu mai sta ascuns sub nenumarate straturi de haine.

Diminetile acelea in care apuci in goana prosopul de plaja si te repezi pe malul marii sa nu pierzi linistea plajii si sunetul valurilor. Diminetile alea in care te arunci in apa tulburator de racoroasa si inoti spre larg fara sa te gandesti ca trebuie sa te si intorci. Diminetile acelea cand iesi inviorat din apa exact in momentul in care soarele a inceput sa arda si te intorci la cotidian dupa o vizita in rai. Diminetile acelea cand viata e frumoasa pur si simplu.

Ce-i drept, dimineata asta eram in Bucuresti si am iesit sa imi iau tigari pentru cafeau de dimineata. Evident, doamna de la minimarket nu avea marca de tigari pe care o fumez. Si pentru cateva secunde m-am gandit ca poate e un semn. Poate ca am iesit din casa la prima ora ca sa retraiesc pur si simplu senzatiile uneia dintre acele dimineti in scurtul meu drum catre scara alaturata.

Si mi s-a facut asa un dor de casa ca am inceput sa numar orele pana cand incepe week-end-ul.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

4 Thoughts on “Diminetile acelea

  1. iar pleci la mare? 🙂

  2. provinciala on 06/28/2012 at 11:50 said:

    :)) cum adica iar?

  3. am avut diminețile acelea.. și m-a întâmpinat gunoiul de pe plajă, muzică la volum exagerat, “ia porumbelu’ fierbinte!”, pungi și alte gunoaie plutind în mare, trafic imposibil. Ce bine ar fi să fie toate așa zen cum le descrii în articol 🙂

  4. provinciala on 06/28/2012 at 21:41 said:

    @rox hai ca nu e dracul chiar atat de negru. trebuie sa stii doar ce plaja sa alegi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation