bitch pleaseDezinteresul meu pentru fotbal este oarecum normal (mai ales pentru mintile misogine si inguste) datorita apartenentei mele la sexul feminin dar absolut natural si logic in conditiile in care prefer sporturile pe care le inteleg, vreau si pot sa le practic (fara sa imi asum rolul de campion olimpic).

Exista insa un detaliu legat de acest sport care ma fascineaza pana la obsesie pentru ca il gasesc replicat zi de zi in absolut orice directie as privi. Ma refer fenomenala atitudine: “cum baaai , nu ai dat gol?! daca eram in locul tau nimeream poarta legat la ochi”.

Recunoasteti idea? Buuun. Sa mergem mai departe.

In viata de zi cu zi treaba asta s-ar traduce cam asa: „prost e ala, eu as fi facut treaba asta impecabil, mai bine, de mii de ori mai bine, sau complet diferit. se da destept dar e praf. stai draq acasa daca nu te pricepi” samd si vine, in general, din partea barbatilor (pentru ca ei sunt cocosii, cei mai cei, unicii, alesii de Dzeu de la crearea lumii – cu toate ca multi nu sunt nici macar credinciosi, sexul tare – o teorie de multe ori departe de realitate). Nici cu femeile nu mi-e rusine, dar la ele se citeste mai usor invidia decat dorinta disperata de a se pozitiona superior prin asemenea atitudini.

Recunoasteti idea? Buuun. Sa mergem si mai departe.

Cum spuneam si in titlu, din seria: mandru mi’s f…te-m-as!, daca tot ala e prost si tu esti un zmeu, fa-o tu, frate! Dar fa-o asa cum trebuie ca sa ii dai peste botic fara prea multe cuvinte! Si apoi asuma-ti asta. Taci si fa-o si cu asta l-ai facut praf. Ca asa, de pe marginea terenului si din cuvinte colorate, toti putem tot. Problema e ca daca mergem pe teren s-ar putea sa facem alergie la praf, sa ne lase plamanii dupa primii 10 metri sau pur si simplu sa nu avem directia corecta.

Da, e usor de comentat de pe margine, mai ales daca nu cunosti contextul si nu ai argumete valide la tine mai departe de impresia buna pe care o porti asupra propriei persoane (ca fotbal nu ai jucat nici la juniori). Si uite asa toti ne dam eroi dar nu prea suntem.

Nu de alta dar daca ar fi adevarat tot ce se spune de pe margine, am avea doar campioni la fotbal pentru ca toti „zmeii” care comenteaza, daca ar fi pusi la treaba, ar livra rezultate glorioase. Sau nu?

Daca nu recunoasteti ideea…

Fapte, nu vorbe! Ca vorbe avem toti si multi le avem mereu la noi. Dar asta nu schimba nimic. E usor sa arati cu degetul (desi e si asta o varianta si o alegere de facut in viata), e mai greu sa construiesti ceva folosindu-te doar de el 😉 Si in plus…va pierdeti timpul si aveti o singura viata de care sa va bucurati.

Asa incat intrati pe teren si dati un gol. Si apoi, daca mai aveti energie neconsumata… aratati cu degetul.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation