Old-AgeComitetul vadanelor de la scara B  a decis in unanimitate ca Dragoste si Pedeapsa (un serial de pe Kanal D) este filmul momentului! Turcii astia sunt oameni rai dar tare fain fac filmele.

Trupa pensionarelor de peste 65 de ani este prezidata de uimitor de energica doamna F. si secondata cel putin la fel de activ de buni a mea. Transmisiunea are loc direct din interior, caci m-au primit temporar in trupa. Cum cartile sunt cam scumpe,  le-am promis ca le trimit lunar cel putin cate una cadou si ne-am „imprietenit” ca de la femeie la femeie nu ca de la nepoata la tanti.

La o cafea de dimineata, in timp ce isi savurau portia de cirese, membrele comitetului au mai decis:

–          Tanar si Nelinistit nu mai e de mult de urmarit. E depasit din toate punctele de vedere: au diluat actiunea si incalcit prea mult povestea. Plus ca nu mai pare real absolut deloc.

–          Nu isi fac cont pe Facebook pentru ca nu vor sa stie lumea ce fac ele si mai ales nu inteleg de ce ar pune poze personale acolo, cum fac alte membre ale altor comitete (ca nu mai arata ca in tinerete)

–          La teatru era mai frumos si elegant pe vremuri. Acum e scump si au innebunit cu totii, nu mai gasesti o piesa clasica jucata decent. Dar macar o data pe luna se serveste.

Le-as lua cu mine in Bucuresti sa ne bem cafeaua impreuna in fiecare dimineata si seara sa povestim despre tineretea lor, atat de dragi imi sunt! Dar doamnele au decis ca lor le place la casele lor, cu parcul lor si bancuta lor si nu am reusit sa le conving.

sursa foto

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation