“Doooaaamne, ce curva as fi fost daca eram femeie!”

Replica nu am auzit-o pentru prima data si sunt convinsa ca nici pentru ultima. Venita, normal, din partea unui reprezentant al sexului masculin, mi-a ramas infipta rau  in ganduri de aceasta data, mai ales ca respecta si continuarea tiparului prin atitudinea fata de prietena lui, care , daca ar fi fost virgina cand a gasit-o el, nu ar fi avut nimik de obiectat  

 

Daca as fi fost barbat as fi gandit asa? Si daca da,de ce?

In simplitatea logicii lor, barbatii au intotdeauna loc pentru complexitatea atitudinii: eu imi iubesc femeia de alaturi si o respect dar pot si fac DOAR SEX cu cine vreau eu, asta nu inseamna ca o insel !  In acelasi timp, noi, in complexitatea  noastra venusiana, spunem ca putem (si chiar o facem fara sa ne chinuim)  sa iubim si sa respectam doar un singur barbat!

Adevarul e ca  daca eu as fi fost barbat, as fi fost o mare curva fara sa ma consider a fi vreuna pentru ca as fi fost pur-si simplu un barbat.

 

 

 

 

 

Nu am crezut niciodata ca locurile de discutii si plansete ale comunitatilor feminine ma pot ajuta cu ceva. Schimbul de idei si vesnica peroratie pe tema “ barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus” sau “noi gandim complex ei extrem de simplu si tocmai din acest motiv apar problemele de comunicare“ nu imi poat spune ceva nou sau nu au cu ce sa ma ajute in viata.

Pot aduce insa o completare: barbatii gandesc simplu dar cu intreruperi, ei nu mint ci incearca sa ne protejeze sau spun adevarul prin omisiune….si toate astea din cauza complexitatii noastre.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation