Dudu e baiat destept. papa doar cat ii trebuie sa ajunga in nisip si sa adoarma. isi sterge labutele tacticos si scarbit pe marginea litierei daca e cazul. se  toaleteaza indelung si meticulos.
 « ce va trebuia voua pisic?ati innebunit ?! » reactia majoritara, incepand cu urletul scos de tata cand i-am dat vestea la telefon (noroc ca am minute si pot sa il las sa se manifeste)

fiind micut si proaspat in arenda, l-am luat la Constata astea 3 zile libere de la Dzeu :), impotriva vointei tuturor.cu toate acestea:

Dudu  e terorizat de ai mei cu atentie. ai mei au intinerit/innebunit pentru ca vorbesc cu Dudu.mereu. Dudu e stapan pe casa. lumea rade cu Dudu de Dudu. Lumea da telefon si se petrec minute de bune de conversatie pe tema lunganului de 2 luni portocaliu care a cucerit casa (cred ca in curand Dudu va primi telefoane). Dudu se prinde cum ajunge pe masa din doua salturi. Dudu a inteles ca daca ridic tonul urmeaza luat de ceafa si aruncat in directia opusa deci nasol deci mai bine nu. Dudu stie acum ca vata cu acetona pute rau. Dudu doarme profund si des pentru ca are teritoriu mare de acoperit (toata casa !) si lumea il baga in seama pana il apuca somnul.

« sa nu mi-l mai aduci niciodata acasa » a tipat tata. « de ce ? » « pentru  ca nu ti –l mai dau inapoi »

aaaa…si ca fapt divers, am observat ca toate matele sunt indisponibile auditiv cand le strigi pe numele de botez. asa ca propun sa le strigam, simplu: pisica. sau caine (asa de ironia situatiei!)

Pasteti fericiti !

 

Din aceeasi serie:

 • Post fara pereche:

4 Thoughts on “Dudu 4 the win!

 1. Am urmarit "serialul" Dudu:) Iti doresc sa il educi frumos!
  Ceea ce va dorim si voua: Paste fericit!

 2. provinciala on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  multumesc!

 3. teo on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  We want dudu blog !

 4. eu il strig pe al meu cu nume de caine doar cand nu e cuminte 🙂 Cand e cuminte il strig cu numele lui de botez, si ma ignora 🙂

  >> propun sa le strigam, simplu: pisica. sau caine (asa de ironia situatiei!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation