laysPentru ca lucrurile au devenit atat de serioase incat pana si seful a tras un semnal oficial de alarma, pentru ca se pare ca nu mai e suficienta o simpla „atentionare subtila’ pe Facebook, in calitate de #fermierLays ma simt responsabila si ma autosesizez sa imi declar intentiile in clar ca urmare a intamplarii de mai jos.

As fi putut sa jur ca duelurile nu mai sunt la moda, zau! Ca sunt depasite si neinteresante. Dar se pare ca m-am inselat grozav. Mai ales asupra motivelor care le-ar putea genera.

Nu cred ca mai sunt necesare multe explicatii legate de subiect. Baietii astia doi se „bat” in public pe chips-urile obtinute din cartofii plantati de manutele #fermierilorLays, crescuti cu grija si recoltati cu dragoste si prelucrati cu atentie. Deci ma bag in seama corect ca e cumva si treaba mea ce impart ei acolo.

Desi sansele par a fi egale, nu va lasati inselati de aparente. Ganditi-va ca oricat de atletici ar  fi amandoi, distributia fortei pe cm patrat de masa musculara inclina balanta catre ala mare si simpatic”. Ceea ce mi se pare un avantaj evident si nedrept in fata adversarului (vizibil sublinat in clip de pozitia taras a „micutului”)

Asadar am decis sa ma declar oficial sustinatoarea lui Puya in lupta pentru ultimul chips din bol si sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-i asigura accesul la o portie completa de Lay’s. Pentru ca imi plac duelurile cu sanse egale. Cabral nu te supara, frate!

Vreun argument impotriva alegerii mele, exceptand sugestia ca nu e o idee buna sa ma pun de-a contra cu uriasul ? (da, pana si eu ii ajung cu greu la umar simpaticului)

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “de ce puya si nu Cabral

  1. Bineeeee…. :p

  2. Pingback: deja mi-e dor sa fiu pe ogor | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation