fermieriilays2Ne-am intors zilele trecute pe plantatia de la Targul Secuiesc, noi (moi, monsieur Chinezu si spaima ogoarelor), #fermieriilays cu state vechi, ca sa il ajutam pe Puya (aka super stilatul care da clasa tuturor pe ogor) sa il invinga pe Cabral in duel.

De fapt, treaba se prefigura chiar usoara caci jumatatea uriasului a aflat ca la ferma familiei Peter se cultiva Hermes si a decis sa inspecteze personal situatia in numele sotului (intre timp a aflat ca la fel se numeste si unul din soiurile de cartofi din care se fabrica chips-urile Lay’s, dar nu a aratat nici o scadere a interesului manifestat nici macar in acesta situatie).

fermieriilays10Va spuneam ca parea o treaba usoara de facut, caci in echipa adversa se numaru doar oameni fara experienta in ale plantatului si recoltatului de barabule, familisti blajini si iubitori de animale, care nu ar fi reprezentat nici un pericol pentru echipa Carto4rilor daca nu s-ar fi trisat pe fata! Caci nu ne-am intrecut in metri garduri de dat la sapa ci in artistice Paparude (si cum credeti ca am reusit sa fac asta cu 3 barbati in echipa cand ei aveau doua zane in gasca) si test de cunostinte generale (noi cu teoria stam dar doar cu practica ne pricepem).

Asadar zic ca nu a fost taman echilibrata situatiune iar rezultatul final nu tocmai obiectiv, dar nu-i bai, asta a fost doar prima batalie a duelului! Recuperam zambind.

Ceea ce poate nu stiti inca (in cazul in care nu ne-ati vazut dungati cu noroi din cap pana in picioare la TV, nu ati aruncat un ochi pe primele poze itite pe Facebook si nici nu ati apucat sa auziti relatarile in direct de la ProFM) este ca am reusit sa aducem ploaia pe ogor mai repede decat ne propusesem. Asta a insemnat pelerine de ploaie, cizme de cauciuc, calatorie cu drifturi pe camp calare in bena unui Hilux si muuulta distractieeee (si evident o ferma fericita de bincuvantarea apei din cer).

PS

Pozele tare faine sunt facute de Dragos. Cele doar faine sunt facute de telefonul meu:)

 

Din aceeasi serie:

One Thought on “Duelul de pe ogor

  1. Pingback: deja mi-e dor sa fiu pe ogor | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation