Draga Puya,

Zau daca e frumos din partea lui sa iti tulbure programul zilnic pentru un chips (fie el si cel mai bun si ultimul).

Si pe deasupra, de ziua noastra, a tuturor celor cu suflet de copil, zau daca e frumos sa comita aroganta suprema de a te provoca la un duel in cartofi!

E drept ca iti face umbra si cand sta jos si ca  are experienta cu duiumul atunci cand vine vorba de crearea chips-ul perfect (numai eu stiu cat m-am luptat sa tin pasul cu el anul trecut la plantat si recoltat cartofi, ca sa nu mai spun ca inca nu sunt sigura ca chips-urile produse de el nu au fost cumva cel putin la fel de bune ca ale mele). E drept si faptele vorbesc de la sine.

cartofor sefDar sa nu te lasi intimidat. Sa stii ca ai o sansa. Si inca una destul de serioasa. Chem in ajutorul meu (mai ales ca m-a amenintat zambitor, cumva …. indirect, si pe mine) #fermieriilays  de nadejde si nu doar vom echilibra balanta, dar vom castiga duelul !

Mergem si noi cu tine la una dintre fermele care cultiva cartofi pentru Lay’s, te invatam cu se planteaza cartofii, iti dam o mana de ajutor la culesul lor, si ne asiguram ca chips-urile obtinute din recolta noastra ies primele de pe linia de productie a fabricii. „Cips il facem!

Aaaahmm, evident daca nu ai nimic impotriva companiei unor tineri competenti, entuziasti si „atoatecunoscatori”, experti in chips-uit!

Sa ai o seara faina!

Provinciala

Din aceeasi serie:

3 Thoughts on “E timpul sa ne intoarcem la munci!

  1. Pingback: Cine vine în echipa Carto4ii să luptăm împotriva Cabralului? • Chinezu

  2. Pingback: Nu te superi că susțin Carto4ii, nu :)? | Gabriel Ursan

  3. provinciala on 06/30/2013 at 20:02 said:

    cum sa ma supar?!:)) sa fie gasca mare pe ogoare;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation