Nu e usor dar nici greu. E doar altceva.  E altceva din toata fiinta si toti cei care au trecut pragul par a sti despre ce vorbesc. Si desi  pandesc cifra asta rotunda cu teama in suflet si coada ochiului de anul trecut, ma simt mai bine ca niciodata in pielea mea.

M-am alaturat elitistului club al celor cu cel putin 3 decenii la activ. Oameni primitori si deschisi, fericiti nevoie mare ca li se ingroasa randurile, toti mi-au promis ca d’abia acum incepe viata si ca urmeaza ani minunati. Aleg sa ii cred. Ce am de pierdut?

Altii s-au bucurat ca am ajuns acolo inaintea lor si sunt curiosi daca de la anul voi alege sa imi dau kilometrajul inapoi, ca la masini. Lucrul asta il stiu cu siguranta de o viata: nu mi-e teama de varsta mea. Mi-o asum cu bune si cu rele pentru ca adevarata varsta este o stare de spirit si poate ca nu o am eu mereu pe cea potrivita, dar e a mea si nu am de gand sa ma mint nici o secunda. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu unul dintre acei oameni care stiu sa imbatraneasca frumos si cu demnitate. Dar mai e mult pana acolo:)

Pana una alta,  incepand de sambata asta… I’m 30 and fabulous !

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation