image

Nu ma mai trageti de urechi ca nu am scris de mult timp. Nu e adevarat:) Dovada stau zecile de drafturi care zac ascunse privirii. Am povestit in ele despre #MinunateleCalatorii la München, Varsovia si Praga, despre zecile de carti pe care le “rod” constiincioasa in fiecare seara, despre apropiatele plecari in Turcia  si Croatia, despre  schimbarea aproape concomitenta a casei si job-ului, despre cartea mea de colorat pentru adulti, despre agentiile imobiliare, despre vise, despre oameni noi, despre cate’n luna si in stele. Doar ca nu am simtit nevoia sa apas publish. Cateodata imi place sa le tin doar pentru mine.

***

Azi am primit flori din senin. Asa imi place mie sa primesc flori din senin, sa ma duc in mall in slapi si haine lalai, mananc la un restaurant fitos fara sa fiu machiata si sa am parul aranjat, sa ma trezesc sambata la 7 dimineata degeaba si sa merg la mare doar in week-end-urile in care ploua.

Deci nu ma mai trageti de urechi ca mi se lungesc ca la magarusi. Mai bine ma imbratisati de gat cu drag, ca pe o adevarata girafa ce sunt.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation