Am asa un chef nebun de joaca, de ras. Pur si simplu, in cascada, pana cand imi amortesc falcile si fac febra musculara la abdomen. Sa rad de fericire si fara regrete, sa sperii porumbeii din parc de atata bucurie, sa imi luceasca ochii de parca am mancat ciuperci si sa nu pot articula nici un cuvant pana la capat pentru ca hohotesc in continuu. Stiati ca … o portie buna de ras in metrou aduce zambetul pe fetele tuturor celor care merg in aceeasi directie cu tine?

Am asa un chef  nebun de dor si de duca, de zbor. Sa imi intind aripile amortite si sa trag o fuga pana la capatul cerului si inapoi, la aer proaspat si lumina puternica. Sa simt in fiecare pana, de la radacina la varf, vantul care ma mangaie si racoarea inaltimilor.

Am asa un chef nebun de miscare, sa alerg. Sa imi curat plamanii si mintea, sa imi lungesc picioarele pana la gat si sa simt sub talpile goale pamantul ars de soare.

[flagallery gid=22 name=Gallery]

Am asa un chef de viata dar blocata in fata laptop-ului la birou nu-mi ramane decat sa imi revars energia pe site-ul cu cel mai lung nume din lume enciclopediachefuluideviata, unde cei de la Prigat s-au gandit sa adune la un loc manifestarile virtuale ale tuturor acestor chefuri sub forma unei colectii de momente care lumineaza zilele si starnesc zambetele.

Imaginile de mai sus, precum si filmuletul, au fost realizate cu ocazia Chefului de Miercuri organizat de Prigat, unde ne-am distrat copios.

Din aceeasi serie:

One Thought on “am asa un chef nebun de…”fructe proaspete”

  1. 🙂 veselia e contagioasa! 🙂 Merci de link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation