La birou sau in oras, la volanul masinii sau in metrou.  Imi vine cheful de a le spune tuturor  ca nu imi pasa ca e luni pentru ca de la fereastra biroului de la etajul 7 survolez orasul cu privirea, ca desi euro a atins cote disperate terasele din centru sunt pline de oameni, ca exista taximetristi care semnalizeaza cand schimba banda, ca m-am trezit cu un buchet de floarea sorelui acasa, ca viata e frumoasa daca esti atent la detalii. Imi vine asa … cheful de viata.

Si atunci, evident, fac o poza,  tastez o vorba de duh, insirui trei cuvinte si urc repede rezultatul pe Facebook sau Twitter. Sa ii molipsesc si pe altii. Sa se bucure si ei de bucuria  mea si sa observe si ei micile lucruri care le fac viata mai frumoasa.

Dar printre atatea poze cu pisici si gagici, mesaje inspirationale si nadufuri politice varsate in 140 de caractere, cuvintele mele ingenue se pierd. Isi pierd din energie, nu mai inspira.

Si atunci ma duc direct pe site-ul cucelmailungnumedinlume EnciclopediaChefuluiDeViata si imi spun acolo „off”-ul. Pentru ca Enciclopedia Chefului de Viata e o sursa de inspiratie pentru energie pozitiva si modalitati de descretire a fruntii. Un generator de flexiuni ale chefului de viata. Flexiuni de chef, genuflexiuni de chef, sarituri, pasul strengarului si orice altceva care da o stare de bine.

Din aceeasi serie:

3 Thoughts on “S-asa-mi vine cateodata … cheful

  1. Nor on 07/25/2012 at 23:49 said:

    Imi placi din ce in ce mai mult …iar enciclopedia cu pricina trebuie cunoscuta ! Trimit postul asta mai departe ca multa lume are nevoie de el …

  2. knorr, ma bucur sa aud asta (ca iti place din ce in ce mai mult de mine:))

  3. Pingback: Cum staţi la capitolul “chef de viaţă”? « BORȚUN•OLTEANU | Agenție de PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation