summerwell_2013Pentru ca nu am somn (pe bune!).

Pentru ca e prea cald si nu tolerez aerul conditionat.

Pentru ca daca e racoare oricum e ziua lunga si doar nu o sa ma retrag la somn o data cu gainile. Dar ma trezesc mai devreme decat cocosul din cauza soarelui.

Pentru ca se intampla mereu atat de multe lucruri pe care vreau sa le fac/vad incat desi imi propun sa petrec 3 uni tolanita la umbra sau in valurile marii, sfarsesc mereu prin a ajunge o data in Constanta (nu neaparat la plaja) si in septembrie sa simt ca ma linistesc (da, cand incepe vuietul in oras).

Din seria ce mai fac cand nu vreau sa fac  nimic, anul acesta se pare ca reusesc sa bifez 2 festivaluri. Unul care s-a incheiat  –  FITS si  o zi dintr-o saptamana intreaga de  Ideo Ideis (in seara asta decolez spre Alexandria). Da, atata imi permit, eu femeie carierista cum ma acuza unii ca as fi pentru ca muncesc tot timpul.

Bine, am reusit sa bifez o zi si la Summer Well, la invitatia Samsung (inca mi-a ramas gandul la Samsung Mega si astept cu nerabdare unul in teste). Atmosfera frumoasa, un domeniu pe care nu l-am mai vizitata pana acum (Stirbei) dar care merita o raita, oameni si momente faine. De muzica nu zic nimic, caci nu am fost tocmai in target, dar experienta a meritat la nivel de energie a evenimentului. Bonus, i-am descoperit pe  cei de la KingCloud, al caror client fidel intentionez sa devin.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation