nu fac politica, nu am opinii si nici preferati. motiv de dezorientare pentru apropiatele alegeri (unde m-am propus sa merg fara sa stiu exact de ce si pentru cine).

butonez tv-ul in fiecare seara in speranta unui program interesant. slabe sanse pe posturile romanesti in perioada asta si mai ales la orele in care sunt eu acasa. vad insa de ceva timp intr-o emisiune niste mult-prea-cunoscuti si promovati oameni (considerati influentatori si lideri de opinie) ce isi permit sa il faca nebun si sa il ia peste picior pe presedintele in functie de fiecare data cand au ocazia.

repet, nu tin partea nimanui. dar cred ca indiferent de opinie si de libertatea si puterea exprimarii presei ar trebui, ca om de presa cu responsabilitati, sa iti pastrezi macar ceva coloana vertebrala si respect fata de tine, ca om. in general.

ori daca iau in considerare ce salarii le sunt livrate de patroni pentru fiecare emisiune (umbla vorbe cu multe zerouri ca nu stiu exact dar mi-e greu sa cred ca sunt departe de adevar) tind sa le dau dreptate celor care vorbesc despre grupuri de interese care manipuleaza opinia prin trusturi de presa.

oameni care se presupune ca sunt urmariti de protipendada intelectuala a tarii si care, in fapt, le vorbesc parvenitilor fara cultura, dornici de can can, se injosesc pana sub pamant prin lipsa de argumente si discursuri civilizate.

in acest context, aceste filmulete nici macar nu mi se par rautacioase ci pur si simplu adevarate. oamenii puteau sa lase fragmente chiar bucati din emisiunea originala. ca nu e mare diferenta.

pana una alta toata agitatia asta imi da de gandit iar atitudinea lor ma indeamna sa am brusc o pofta nebuna sa merg la vot si sa il las tot pe asta. ca daca schimb ce? toata lumea e de acord ca nu ai cu cine sa votezi, de fapt. ca toti sunt o apa si un pamant. si atunci de ce sa schimb? eu nu cred in rezultate peste noapte. ii mai dau 5 ani. asa…ca prea se agita astia penibil.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation