FestPeLipscaniLogoIn septembrie, la Bucuresti (mai bine spus pe Lipscani), are loc prima editie a Fest pe Lipscani, un festival aflat la prima editie dar care suna extrem de promitator. Aceast an ii este dedicat lui Horatiu Malaiele (organizatorii si-au propus sa dedice fiecare editie cate unui mare artist din domeniul teatral).

Totul se intampla in perioada 10 -21 septembrie 2014. Evident, organizatoric si obiectiv vorbind eu nu voi putea fi prezenta nici macar atunci cand lucrurile astea se petrec in capitala, adica exact sub ochii mei. Asa am eu noroc cateodata. Dar parca nu as renunta la exotica mea vacanta care se petrece exact in acest interval.

Pe de alta parte pandesc ca Dineu cu prosti sa se joace in alta locatie decat cea dezastruoasa din Tineretului de foarte mult timp si uite cum ratez ocazia! Nu m-ar fi deranjat sa vad Femeia care si-a pierdut jartierele  revad nici Podu, Revizorul  sau Nunta muta (sunt 10 spectacole de teatru si 2 filme in festival).

Nu pot decat sa sper ca le voi prinde in stagiunea aceasta. Pana atunci, pe voi cei care sunteti in capitala la inceputul lui septembrie:

Teatrul de pe Lipscani vă primeşte ÎN VALEA CU PARFUM DE FLORI ŞI ZUMZET DE ALBINE, alături deMĂSCĂRICIUL HORAŢIU MĂLĂELE cu care, trăncănind CÂTE-N LUNĂ ŞI ÎN STELE, veţi trece PODU’ până laCAFENEAUA „La Muse”, unde veţi sta la o mică bârfă despre FEMEIA CARE ŞI-A PIERDUT JARTIERELE şi de unde veţi putea privi NUNTA MUTĂ cu REVIZORUL ei rus, sfârşită cu FUNERALII FERICITE. Iar dacă aţi descifratSCRISOAREA şi sunteţi gata să gustaţi LECŢIA de teatru pe care vi-o oferim, vă invităm să alegeţi, în loc de o cină banală, într-una din multele cafenele din jur, celebrul nostru DINEU CU PROŞTI.

Detalii despre bilete si abonamente gasiti aici si suna tare bine (mai putin abonamentul suprem de 8 spectacole care practic nu iti permite sa le vezi pe toate cele 12 din festival. o gaselnita smart de marketing dar destul denervanta pentru mine ca si posibil spectator)

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation