Fetele bune zambesc frumos tot timpul. Iti dau o mana de ajutor chiar si cand iti ajung doar ale tale (nu va ganditi la prostii!).

Spala, calca (inclusive camasile Lui) si gatesc (poate mai bine decat mama Lui) si sunt fericite oricum. Ele nu deranjeaza pe nimeni, isi cunosc locul si limitele, nu te provoaca si nici nu comenteaza. Vor sa fie mereu pe placul tuturor iar confortul lor personal trece pe ultimul loc. Daca e sa sufere, sufera in tacere si cu demintatea, se sacrifica pe un altar (de obicei cel al casniciei) si isi traiesc viata cu un sentiment de neimplinire ascuns si negat cu toata fiinta. Sfarsesc de obicei pe langa oameni care le folosesc dar nu le dau drumul niciodata. Si se zice ca ajung in Rai.

Fetele rele incalca toate regulile pentru ca au inteles sistemul. Se folosesc de barbati si de femei in aceeasi masura. Stiu cand sa zambeasca si cand sa isi scoate ghearele. Si le place. Calca totul in picioare si obtin mereu ceea ce vor dar nu sunt niciodata multumite. Vor mereu mai mult sau altceva. Stiu cand si cum sa te provoace. Inevitabil la un moment dat fetele rele devin fete bune. Si se zice ca ajung unde vor ele.

Sau ..nu !?

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “FETELE BUNE AJUNG IN RAI, FETELE RELE AJUNG UNDE VOR ELE

  1. Ecaterina M on 11/21/2012 at 09:22 said:

    Eu inteleg ca toate femeile sunt nefericite! :)) Trebuie gasit un echilibru.. si noroc ca exista barbati cu multa rabdare :))

  2. Ecaterina M on 11/21/2012 at 09:24 said:

    Ah..si imi place cum ai pus punctul pe Lui :))

  3. Chris on 03/29/2013 at 09:27 said:

    Ce se mai pricep unii la teorie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation