Sunt dependenta de tehnologie. Pentru ca imi eficientizeaza timpul sau imi ofera acces la resurse noi de cunoastere. Si sunt de-a dreptul indragostita de ea atunci cand  imi face viata mai usoara sau mai frumoasa. Si, in general, asta e treaba gadget-urilor.

Nokia J

Cum spuneam acum ceva timp, l-as inchina pe J, femeilor active si cochete fara nici o retinere. Si nu numai ! Un procent impresionant de domni m-au intrebat pe strada de unde isi pot achizitiona si ei o asemenea minunatie.

Pe scurt, cele 8 grame de otel inoxidabil al hands free-ului blooth Nokia J sunt simple, frumoase, eficiente si isi merita toti banii. Pe lung, gasiti pe blogul meu un review complet Nokia J.

Aplicatia pentru smartphones – Auto.ro

Poate ca nu veti descarca aplicatia imediat decat daca aveti curiozitate unui geek (desi ati putea castiga un Samsung Galaxy SII  daca o faceti), dar va garantez ca e bine sa stiti de existenta ei pentru ca la un moment dat chiar o veti utiliza.

Pentru ca este unica, creata de romani pentru romani si ofera serviciile utile pe care ti le-ai dori, ca sofer, sa le poti accesa de pe telefonul tau in orice moment.

Aplicatia pentru smart phones a celor de la auto.ro:

– este gratuita

– identifica pentru tine cea mai apropiata benzinarie, te ajuta sa gasesti cea mai apropiata vulcanizare sau service-urile din zona (destul de util daca te afli in mijlocul unui camp cu acul pe rosu sau chiar prin zone locuite dar necunoscute si iti doresti sa faci un pit stop sau pur si simplu ai parte de o pana sau alta nastrusniciei nebanuita)

-te lasa sa adaugi chiar tu asemenea puncte de interes (sunt moderate si confirmate) si in curand vei putea chiar sa iti adaugi review-ul. Pana una alta ei se lauda ca au deja 15 000 de adrese din toata tara in baza de date, ceea ce e ceva

– bineinteles: calculeaza ruta si distanta, localizeaza pe harta, prin intermediul coordonatelor GPS si Google Maps, are functie de apelare direct din aplicatie , te ajuta sa cauti si vinzi masina direct de pe telefon

-in plus (partea mea preferata): ai parte de promotii si reduceri, in functie de localizarea ta si de ceea ce cauti

Evident asta nu este tot ce poate face aplicatia Auto.ro, dar poti afla mai multe din prezentare sau din review-urile lui MihaiRaduEmilDragosDanAnduSorin si Mindfields.

Varianta pentru android a fost lansata vinerea aceasta  in cadrul unei expeditii offroad  despre care va voi povesti in curand o multime de lucruri frumoase ( cea pentru Iphone fiind deja disponibila pe piata).

In calitate de femeie sofer si posesor de telefon cu Android ma declar incantata de acesta aparitie. E drept ca am inceput sa adun in agenda nume de servicii de tractare, service-uri si sa invat benzinariile si spalatoriile din oras (pentru orice altceva exista Crocobrontosaur-ul 🙂 ) dar presimt ca in curand prima varianta pentru eventualele mele dileme soferesti va fi aplicatia Auto.ro

Din aceeasi serie:

One Thought on “Gadget-urile de luni (III)

  1. Pingback: Buggy Buggy | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation