GARAGE SALE @PRIORITEA

In week-end-ul 16-17 noiembrie am pus la cale cea de-a doua editie a GARAGE SALE @PRIORITEA, intre orele 12:00 – 20: 00 in fiecare dintre cele doua zile.

Scoatem din nou la vanzare din casa, lucruri si lucrusoare noi sau usor folosite la preturi deosebite: genti si pantofi, cizme si sandale, telefoane, imprimante, haine de barbati si femei, accesorii, obiective decorative, bijuterii, carti sau borcane goale.

Tot ce va trece prin cap si/ sau si-ar putea gasi loc la voi in dulap, dam afara din case cam tot ce nu si-a gasit loc dar poate o sa arate bine pe la voi prin vitrine 😉

De data aceasta primim si expozanti (doar cei interesati sa vanda lucruri din casa, ca doar e un Garage Sale!). Oferim la pachet: un stander de haine, o masa si un scaun, 1 cafea+1 apa plata/zi. Daca sunteti interesati sa participati, dati un mail la blog[@]andreeastan.ro pana pe 10  noiembrie ca sa va dau mai multe detalii. Exista doar 10 locuri deci ar fi bine sa vi -l rezervati pe al vostru in timp util;)

Nu exista taxa de vizitare!  

Va asteptam la PrioriTea, Str. Romulus nr.41, cu o multime de lucrurie faine la preturi mici dar si limonade, ceaiuri si multe alte bunataturi pe care le puteti servi linistiti in camera paturilor IKEA.

Imagini de la editia 1 a GARAGE SALE @PRIORITEA, “imprumutate” de pe conturile sociale ale participantilor: Lorena, Bogdana, Laura si eu.

garage sale @prioritea 3

garage sale @prioritea

garage sale @prioritea 2

garage sale @prioritea 1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *