am intrat intr-un “joc” acum 2 saptamani si am testat pe podoaba capilara un produs fara ambalaj.un tratament leave in. mi-a trecut o secunda prin cap ca testez vreo noua arma chimica dar mi-am propus sa merg pe mana Adinei, pe care o ridic in slavi pentru atentia pe care o acorda segmentului beauty si calitatii acestuia si in ale carei recomandari am o incredere oarba. si pentru prima data am constientizat puternic ca 99% din orice produs e ambalajul si marketing-ul si ca m-as fi putut spala cu cel mai scump produs de pe piata sau cu cel mai ieftin, cu aceeasi indiferenta.

mi-am dat cu parerea dupa test si in doar cateva zile am descoperit produsul pe care l-am folosit cu adevarat.

trebuie sa recunosc ca nu l-as fi cumparat niciodata pentru ca nu folosesc asemenea tratamente si mai ales de la Avon. sunt dependenta de un un singur produs al firmei: spray-urile de corp pe care vi le recomand cu gura pana la urechi.

am fost invitata si la evenimentul de lansare al Lotus Shield la Crown Plazza, unde, sincera sa fiu, nu ma asteptam sa gasesc atat de multa lume buna a Bucurestiului. prima senzatie? sunt un geek acneic si virgin printre femei. m-a ajutat Adina, care a fost gazda perfecta si m-a adus cu piciorusele pe pamant. m-a relaxat paharul de sampanie si faptul ca am realizat ca desi nu purtam tocuri eram la nivel cu toata lumea cocotata pe tocuri.

cel mai probabil multi au venit la eveniment si pentru prezentarea Andei Clitan, designer cunoscut in cercurile celor prezenti, clar o noutate pentru geek-ul din mine. mi-au placut hainele create de ea si le-am gasit chiar extrem de purtabile (ceea ce nu ma asteptam)

am filmat cu telefonul meu business care are multe calitati dar nu si aceea de a face magie cu imaginile, mai ales ca m-am retras in spatele tutror, lasand liber scaunul pe care il aveam rezervat pe primul rand.


la plecare am primit in sfarsit produsul ambalat, prea ambalat pentru gusturile mele eco dar eficient la nivel de prezentare alaturi de ultimul catalog Avon si cateva produse de ajutor pentru orice femeie . aici m-au nimerit: crema de fata protectoare si rimelul fiind putinele cosmetice de care ma folosesc zilnic.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “geek meets women's world

  1. Ma bucur tare mult Andreea ca ti-a placut initiativa si ca te-ai simtit bine la eveniment si iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Voi mai avea astfel de eveniment, la care cu siguranta vei fi invitata, asa ca tinem aproape.

  2. “Ce mi-a placut cel mai tare? Parul, desi matasos de felul lui, mi s-a ingrasat mult mai greu. Se simte, intr-adevar efectul acestuia chiar si acum, la o saptamana dupa. Nu mi-a incarcat parul.”

    Should I try it? :))

  3. @somnulescu pls do. desi se pare ca am avut singura opinie de acest tip din tot grupul de test. oi fi eu mai ciudata, asa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation