Doar ce am constientizat ca  eu, de fapt, nu am avut vreodata si nici nu am un computer/laptop al meu. Este o veste excelenta din partea unui om de online, nu-i asa?

Mereu a fost vorba despre calculatorul familiei, fratelui, laptop-ul de la munca sau al jumatatii.

Primul a fost al familiei: un HC 90 – stiu ca dura ceva pana cand se incarca un joc de pe o caseta audio si facea muuult zgomot. Imi amintesc de Tape Loading Error…

Tata il cumparase si inginerul din el innebunea de incantare. Masinaria magica nici nu se compara cu hardughiile din centrul de calcul.Pe mine bucatica aceasta de plastic  m-a facut sa evit generatia MIRC, nebunia primelor conturi de gmail samd. Ceea ce nu inseamna ca nu am revenit in forta.

Urmatorul lucru pe care mi-l aduc foarte clar aminte este cand chiar am fost nevoita sa deschid unul pentru ca asa cerea job-ul. Mi-a luat un pic pana cand m-am prins ca nu butonul de la monitor pornea masinaria si ca daca nu te pricepi cu tastele poti sa folosesti fara voia ta nenumarate short-cut-uri in word (de exemplu). Si uite asa am avut si primul contact cu departamentul IT unde am aflat instant si printre hohote de ras de notiunile GoogleIT si RTFM. Ceea ce m-a facut sa accelerez urmatorii pasi inainte si sa ma indragostesc de online.The rest is history.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation