HenriAppDesi suntem departe de a avea un aeroport de marimea celor de talie internationala in care te pierzi pur si simplu fara indicatoare sau o harta clara, Henri Coanda este cel mai tranzitat aeroport din Romania si lansarea unei aplicatii de mobil destinata pasagerilor care utilizeaza serviciile nun poate fi decat binevenita.

Aplicatia, care este disponibila gratuit, da posibilitatea utilizatorului sa urmareasca cursa aeriana de care este interesat pe propriul telefon mobil si sa primeasca notificari in timp real odata ce situatia zborului se modifica (check-in deschis; boarding etc.). Astfel, calatorul este pregatit de imbarcare in orice moment si indiferent de locul unde se afla in aeroport.

Henri AppPort indica pozitionarea pe harta aeroportului a cafenelelor, restaurantelor, magazinelor si a spatiilor de servicii (farmacie, coafor, rent-a-car, bancomat, standuri de ziare etc), dar si care este traseul cel mai scurt catre Aeroportul Henri Coanda sau starea vremii in Bucuresti si in orasul de destinatie. In plus, utilizatorii aplicatiei beneficiaza in mod exclusiv de reduceri in toate cafenelele, restaurantele si barurile din aeroport pentru intregirea unei experiente cat mai placute.

Aplicatii similare sunt oferite pasagerilor si pentru alte aeroporturi europene precum Londra Heathrow, Munchen sau Atena.

O vizită la aeroportul internațional Henri Coandă

Nu am apucat inca sa testez aplicatia, dar  saptamana viitoare aung prin zona si cu siguranta o voi incerca. Dar din ce am auzit pana acum despre ea si in calitatea de “pasager turist”, vorba graficului, dar cu toate astea viziteaza aeroportul cel putin la doua luni,  cele mai intersante functionalitati mi s-au parut:

Panoul de zbor – Aplicatia afiseaza tabela zborurilor, cu toate aterizarile si decolarile momentului la care este accesata in telefonul mobil. Utilizatorul poate vizualiza orarul fiecarui zbor care decoleaza sau aterizeaza de/pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, cu actualizari in timp real.

Urmarire zbor – Utilizatorul poate alege sa urmareasca un zbor si astfel va putea vedea in timp real  situatia zborului si informatii detaliate despre acesta: la ce ora pleaca, la ce ghiseu se face check-in, de la ce poarta se face imbarcarea, starea vremii in Bucuresti si in orasul de destinatie etc.

Reduceri in aeroport – Inca de la instalarea aplicatiei, utilizatorul primeste 10% discount pentru produse achizitionate din toate cafenelele si restaurantele aeroportului. Reducerile cresc progresiv pana la 20%, in cadrul unui program de fidelizare, pe masura ce utilizatorul foloseste, in timp, aplicatia.

Invita-ti prietenii – Utilizatorii pot castiga puncte de discount in cafenele si restaurante daca isi invita prietenii in aplicatie sau daca vorbesc despre aceasta in retelele sociale.

 Mai au si altele. Trebuie doar sa le descoperiti:) Cu varianta atat in limba romana cat si in engleza, aplicatia este disponibila pentru sistemele de operare Google Android si Apple IOS si poate fi descarcata gratuit de aici.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation