GrinchPe vremea cand traiam cu totii la sat si ne trezeam o data cu gainile – ca sa le hranim, atunci cand munca de la 9 la 18 nu exista in visele nimanui si posibilitatile de divertisment se limitau la sezatori, sunt convinsa ca absolut orice colindator era binevenit iar Jocul Caprei era un deliciu pentru toti, indiferent de ziua saptamanii.

Din fericire sau nu, in anul 2014, diminetile de week-end sunt facute pentru sfanta recuperare prin somn si nu este indicat sa tulburi somnul omului muncitor la o ora matinala, asta  daca nu cumva talentul tau vocal de invidiat te poate propulsa pe  locul intai la Vocea Romaniei.

Aceste informatii se pare ca le sunt straine haitelor de asa zisi colindatori care s-au trezit sa colinde in aceasta sambata fix exact sub geamul meu pe la ora 9. Oricat le-as aprecia matinalul efort, declar cu mana pe inima ca este ultima data cand nu chem politia pentru tulburarea linistii publice (da, stiu, nu va schimba cu nimic situatia, dar macar ma voi simti razbunata).

Tin la traditii si imi plac. Dar cand interpretarea lor moderna imi deranjeaza existenta si nu mai are absolut nimic de a face cu originalul…. #IamGrinch!

Nu mi-e clar ce anume colinda ei pe 20 decembrie. De fapt sunt aproape sigura ca nici ei nu stiu. Pentru ca oricum nu fac decat sa fluiere si sa bata toba, in pas de melc, nu care cumva sa existe picior de vietuitoare de jur imprejut careia sa nu ii se zbraleasca parul.

Intr-o tara civilizata oamenii acestia ar fi amendati si trimisi acasa, in nici un caz nu ar primii bani!

Va dati seama ca aceasta adevarata galerie de suporteri  (ai fotbalului probabil ca nu am stiinta de vreun campionat al renilor  de Craciun), mascata in colindatori, este singura care cere si primeste bani ca sa ne inece in zgomote de fluiere si batai de tobe !? Si nu exista nici un strop de muzicalitate in galagia lor.

Si daca tot tinem la traditii, va aduc aminte ca se ofera colindatorilor mere, covrigi si cozonac, nu bani!

sursa foto 

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation