geanta-piele-naturala-jasper-10311-2Nu imi lipseste nimic si tot ce vreau pot sa imi iau. Dar, ca orice femeie care se respecta, ador sa primesc cadouri. Surprize mici sau mari, ambalate frumos, atat de bine incat sa le sfasai cu  placuta nerabdare, nimicuri mai mult sau mai putin necesare dar atat de dorite.

 Sf Andrei l-am ratat dar se apropie Craciunul si ziua mea asa ca m-am gandit sa va ajut la inspiratie. Intr-o ordine aleatorie:

Masaaaaj. Pot sa il suport inclusiv zilnic, fara reactii adverse 😉

O agenda. Simpla si frumoasa. Pentru maniaco-dependenta de organizare din mine care nu se desparte de ea nici macar in concedii. Viata de om muncitor e mai simpla cand ti-o ordonezi frumos. Nici un telefon destept nu valoreaza cat agendamea. #AmZis

Un Samsung Galaxy Mega. Da, urmatorul meu pas in lumea telefoanelor gigant dupa SIII. Nu  as fi un fel de geek daca nu mi l-as dori sau nu as fi dependenta de telefonul meu si conexiunea la Internet.

Gentutaaa! Oricate are, o femeie nu detine niciodata suficiente. Si le schimb des asa ca nu investesc mult in ele.

Tricouri! Pentru ca cei de la ROM pur si simplu nu au mai vrut sa imi intregeasca colectia cu ultima lor lozinca, ma intorc la prima mea dragoste.

Niste ghetute hipsteresti. Viata de corporatist m-a facut sa apreciez faptul ca sunt zile cand te poti refugia dupa un birou fara tocuri.

Ceai. Pentru ca nu mai beau cafea de ceva timp si sunt mandra de asta!

Sunt obsedata de Pandora – talismane si bratari. Piersi, trebuie sa te simti „vinovata” de asta!:) Musai sa fie talismanul cu semnificatie! Si nu cumparati de la Splendor, va rog. Ultima mea experienta cu ei a fost trista. In AFI au reprezentanta. E mai simplu, credeti-ma.

Serul hidratant care creeaza dependenta!

Camasile nu sunt obiectul meu vestimentar preferat. Dar una Made to Measure mi-ar putea fi pe plac;)

 LISTA IN PERMANENTA ACTUALIZARE! STATI APROAPE!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation