TheCatEmpireAr fi trebuit sa scriu post-ul asta de cand am auzit ca se discuta cu ei pentru B’ESTFEST. Intre timp B’ESTFEST nu se mai face anul acesta si eu am simtit ca vad negru in fata ochilor. Mi-a trecut cand am aflat ca pe 31 iulie, la Arenele Romane, vin totusi cei de la Cat Empire. M-am bucurat teribil!

Pentru ca prin 2007, cand doar ce ii descoperisem, il bateam pe Fry la cap de zor sa faca ceva sa ii aduca in Romania. Stiu ca erau plecati intr-un turneu prin Australia pe atunci si nu aveau cum. Dar iaca-ta ca daca ai “putina” rabdare…. Cel putin nu au ajuns sa expire de tot inainte sa ajunga in Romania cum se intampla cu multi.

Oricum, eu nefiind fan concerte (statul ala in picioare ma dispera si imi strica cheful si in plus sunt mult prea putini cei a caror muzica se preteaza la asa ceva sau fac show cu adevarat ca sa merite) de data asta mi-am trecut evenimentul in agenda. Sunt putin ingrijorata de idee Arenelor in conditiile in care mi-i inchipui cantand in spatii ceva mai intime, dar pastrez speranta in suflet ca nu voi fi dezamagita.

Am zis ca ma bucur teribil ca vin? Si ce daca?! Mai zic o data. Pentru chiar ma bucur.

“The Cat Empire este una dintre cele mai efervescente trupe live ale ultimilor ani, show-urile sale fiind extrem de apreciate. Cu sase muzicieni la voce, percutie, trompeta, bas, clape si turntables, concertele The Cat Empire sunt o explozie de energie in care ritmurile de jazz, funk, rock se imbina perfect cu influente latino, reggae, ska sau dub. Muzica lor nu este doar un cocktail de sonoritati vibrante, ci si un manifest cultural fata de spargerea barierelor muzicale, geografice si lingvistice, fiind promotorul unei vieti simple, lipsita de griji, eliberata de presiunea consumerismului ce caracterizeaza timpurile in care traim.”

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation