Cand ai trimis ultima data o felicitare de Craciun? Cand ai fost ultima data la posta, ai ales o felicitare, ai luat niste timbre, le-ai lipit frumos pe spatele acesteia alaturi de cateva cuvinte frumoase si ai trimis-o alaturi de ganduri bune ca sa colinde pana departe?  De data asta iti dau un motiv in plus sa o faci.

In spiritul Craciunului, al Familiei si al Fotografiei, te  invit sa  treci pragul  celor de la Foto Union in perioada 6-13 decembrie 2011, la studioul din strada Sagetii 6 si sa te alaturi actiunii: PORTRET DE FAMILIE.

Doar in aceasta perioada, oricine poate veni cu prietenul/ prietena/ partenerul/ partenera/ sotul/ sotia/ copilul/ pisica/ catelul/ ursuletul de plus, iar ei iti vor face fotografii.

Imortalizeaza  un moment alaturi de cei dragi intr-o fotografie care iti va aduce zambetul pe buze si in suflet in fiecare zi din urmatorii ani. Vei  primi la final fotografia imprimata, cu ajutorul celor de la XEROX, care vor lansa cu ocazia asta ultimul model de imprimanta profesionala, pe un print de tip carte postala, pe care o vei putea trimite/oferi prietenilor si rudelor.

Pentru ca in aceasta seara, la sedinta foto teaser a actiunii a fost minunat, iar fiecare carte postala cu fotografiile facute acolo mi-a adus un zambet craciunesc pe buze, te  invit sa le faci o vizita cu inima deschisa si sa te bucuri si tu, ca si mine, de minunea care se petrece acolo.

Portret de Familie este un proiect minunat al Foto Union, sustinut de Xerox si Pepsi, pentru  care ii felicit pe toti si le multumesc.

Au mai scris despre Portret de Familie: Anca Bundaru, Cristi Sutu, Manafu, Radu Badoiu, Andressa , Irina Ursu si mai multe poze gasiti pe Foto Union.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “In spiritul Craciunului, al Familiei si al Fotografiei

  1. Pingback: It’s good to be king – Palatul Sutu

  2. Pingback: Bloggeri pe canapea – Palatul Sutu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation