pe scurt:

deci nah ca sunt banata pe softpedia. ip-ul de la firma mea le da cu virgula exact acum cand m-am decis sa imi fac si eu in sfarsit cont pe un forum si sa intru in lumea buna cu acte in regula. dar nu-i bai ca exista metode. important este doar sa vrei sa scapi de dudu ūüėČ

oamenii urca in continuare metrou si daca nu mai e loc. eu chiar cred ca putem porni un sport olimpic pe genul: ‚Äěcare reuseste prin salt lateral de pe peron sa inghesuie/taseze cat mai multi muritori de rand in vagon‚ÄĚ. chiar daca le iese bine dupa greva asta care ne-a terminat pe toti psihic, eu tot nu cred ca se va schimba ceva.

tiganicile care fura flori de pe camp sau din diverse gradini unde au aruncat seminte nu mai vor sa dea cu 1 ron mai jos pretul. nu obisnuiesc sa ma tocmesc dar sa schim 100 ron pentru 1 leu mi se pare cam mult. ce nu inteleg e ca daca nu le dau, oricum li se strica. suflete rele.

ne-am muta vis-a vis de un cimitir. cam la o parcare distanta, gen. liniste si paaace vesnica. m-a trezit un popa din somn sambata (miluia prima cruce de langa gard) si ma jur ca de acum nu mai fac piata in weekend ci ma duc la pomeni. Bate totusi teiul in geam si printre ramuri..cruci, nene, ce sa fie?!

in rest…casa e atat de stramba incat pana si apa de la robinet curge cash. ¬†peretii nu au auzit in viata lor de 90 de grade, dusumeaua de aliniere cu tavanul iar usile nu stiu sa se inchida fiecare in directia ei pentru ca sunt fie in deal fie in vale.

dar viata e frumoasa!

imi lipsesc junkomatele corporatiste  permiteau reglarea de sugar rush la ore si in situatii inacceptabile.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation