De foarte multi ani am mereu cu mine doua telefoane (cel de birou si cel personal). Nimic neobisnuit pana acum. Noi, romanii, nu ne putem plange ca ducem lipsa de telefoane mobile.

Cati dintre voi mai poseda doar un telefon?! Ca unul e personal si celalalt de la birou, ca unul e pe Vodafone si altul pe Orange sau Cosmote, fara sa citez nici un studiu, eu pot sa bag mana in foc ca mai toti avem cel putin doua telefoane.

In cazul meu lucrurile s-au complicat cand a aparut si masina in ecuatie. Lungile ore petrecute in trafic au devenit motiv de conversatii telefonice interminabile iar scurtele raite la volan necesita mereu cate un scurt apel.

E drept ca daca ar fi sa ma inspir de la colegele mele de trafic, aparitia masinii nu ar fi trebuit sa ma afecteze. Este perfect „legal”si feminin sa conduci cu gatul sucit pentru a mentine aparatul la ureche in timp ce schimbi vitezele, ba chiar si mai bine sa il folosesti normal, ca si cand o singura mana libera si deloc atentie e tot ce ai nevoie in trafic (mai ales daca ai o masina mare, care se stie, are prioritate „default” tocmai din acest motiv).

Dar asa sunt eu … neinspirata si nu concep sa vorbesc la telefon in timp ce conduc fara hands free.

Hands free-ul meu cu fir (pe care intre noi fie vorba il foloseam doar cand ascultam muzica in metrou sau nu vroiam sa intrerup o conversatie placuta si trebuia sa curat prin casa) a tinut piept cu succes primelor zile. Apoi a mai aparut unul. Doua telefoane, doua marci diferite. Doua hands free-uri. Logic, nu?

Doua fire, doua mufe, doua telefoane, doar doua maini .. masina….neplacut. M-am trezit ca trag pe dreapta sa mut firele ca sa pot vorbi pe rand la cate un telefon, ca pun frana brusca in incercarea de a nu ma innoda definitiv in cabluri si ca opresc masina in mijlocul strazii pentru ca unul din telefoane atarna de fir undeva periculos de aproape de pedale.

Asa ca am pus botic si m-am adresat la crocobrontozaurul geeky techie cu cerinta arzatoare sa imi identifice tehnologia fara fir care ma va lasa sa vorbesc simultan pe doua telefoane, fara sa ma  inec in fire si casti.

Prin urmare m-am trezit ca posesorul de nokias.ro mi-a dat in teste o minunatie de Nokia J. Site-ul oficial NOKIA spune despre el ca este „un set cu cască premiat, care asigură cel mai bun sunet din clasa sa şi o gestionare eficientă a apelurilor cu ajutorul funcţiei Always Ready”. Eu i-as spune bluetooth-ul pentru femei active si va explic de ce l-am numit asa in mini review-ul Nokia J pe care l-am scris, iar apoi va rog sa ma ajutati si pe mine sa rezolv dilema: investesc sau nu 300 RON intr-un Nokia J? Ca de cand nu il mai am , ii cam simt lipsa.

 

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “Investesc sau nu 300 RON intr-un Nokia J?

  1. DA!!! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation