Il vreau acum! Dar, pe cuvant de provinciala ca am cele mai bune intentii si ganduri si am nevoie de el pentru cele mai practice  motive din lume si nimic altceva.

Oricate laptop-uri, tablete, aparate foto si alte gadget-uri mi-ar popula universul zi de zi, EL imi este, de ani buni, cel mai bun prieten. Mereu la indemana, comoara mea de informatii, ma insoteste  non-stop. De la alarma de dimineata si remindere la clasicele convorbiri telefonice si SMS-uri, dependenta mea de telefon s-a extins pe nesimtite la conexiunea la Internet si accesul fara oprelisti la utilizarea sa ca si computer portabil. Mail-uri, update-uri pe retele sociale, post-uri, muzica, filme … totul inmagazinat in cutiuta magica a carei importanta o constientizez doar cand raman fara semnal (de obicei o fac special), baterie (motiv pentru care am o colectie impresionanta de cabluri de transfer si incarcatoare) sau credit pe cartela (da, sunt mandra posesoare de cartela Vodafone de prin  ’98 de cand se numea Connex Go).

Poate ca nu e ok ca universul meu depinde intr-o oarecare masura de acest device, dar realitatea este ca un job, multi prieteni, viata personala si o multime de alte proiecte si to do-uri nu pot fi gestionate eficient intr-o alta maniera in ziua de azi daca ai o viata activa (ceea ce aaaam). Pana si lista de cumparaturi, biletele de avion sau cinema depind de el de ceva timp.

Asa ca …DA, smart phone-ul meu e important!

Pe de alta parte, nu am constientizat decat anul acesta ca dependenta mea de telefon nu se opreste aici. O noua pasiune si-a facut loc: pozele (vinovatii de imbolnavire sunt iphonistii dependeti imagini frumoase din #tfb1). Pozele bune, care surprind detalii inedite, situatii rare sau stari de spirit care se editeaza rapid pe loc si apoi se urca imediat online pentru dedicarea lor eternitatii virtuale. Eh, si aici, trebuie sa recunosc, pana nu am fotografiat cu un Iphone nu mi-am dat seama de ce mi-as dori cu adevarat un asemenea terminal.

Asa ca.. DA, imi doresc un iPhone 5 de la Vodafone!

In primul rand pentru ca sunt convinsa ca impreuna vom fi  mai puternici!

Apoi pentru ca se spune despre el ca este cel mai subtire si cel mai usor iPhone de pana acum (perfect pentru gentutele plic si buzunare care isi pastreaza forma initiala), are un display impresionant de 4 inch (pentru o mioapa nici ca exista o veste mai buna) si o carcasa eleganta din aluminiu (ce mi-as putea dori mai mult de la  Universul meu intr-o cutiuta decat sa fie chic?!).

Dar si pentru ca noul procesor A6 este de doua ori mai rapid in procesare grafica si performante – oferind bateriei, in acelasi timp, o durata mai buna de viata iar  lentila personalizata si senzorul de 8 mp, ajuta la realizarea unor fotografii de o calitate remarcabila. Serios, nu doar eu dar si  toti cei care ma cunosc ar fi incantati de asta: mai multe mail-uri trimise, poze minunate pe retelele sociale, post-uri pe blog, noutati aflate, conversatii interminabile. Cat despre inregistrarea video HD la 1080p, cu stabilizator de imagine imbunatatit de care dispune nu pot spune decat ca d’abia am inceput sa comentez.

Si nu in ultimul rand pentru ca sunt un client fidel si onest Vodafone si pentru ca sper ca intr-o zi, fie sa o ma obsinuiesc cu tastura touch, o sa ii conving sa lanseze un iPhone cu butoane (tastatura qwerty, evident).

Ce ziceti?! Nu sunt acestea cele mai practice  motive din lume pentru care mi-as putea dori un iPhone 5 de la Vodafone?

Din aceeasi serie:

One Thought on “iPhone 5 – il vreau!

  1. Pingback: Vodafone a lansat iPhone 5 | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation